Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ας πάρουμε όλοι φόρα για να πέσουμε και πάλι από τα σύννεφα.



Μια πολύ ενδιαφέρουσα πτυχή φαίνεται ότι έχει η πρόσφατη εξάρθρωση του μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών που δρούσε στη Μύκονο και σε άλλα κοσμικά μέρη της Ελλάδας.

Παραθέτουμε ένα απόσπασμα από το πολύ ενδιαφέρον χθεσινό ρεπορτάζ του Έθνους της Κυριακής:
(...)Στην υπόθεση εμπλέκεται και ιδιοκτήτης ακροδεξιού σάιτ, ο οποίος φέρεται να αγόραζε ναρκωτικά. Σύμφωνα με τη δικογραφία «στις 19 Αυγούστου στη Χώρα της Μυκόνου, ο λιμενικός ενεργώντας για λογαριασμό και των υπόλοιπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης, πώλησε στον χρήστη της τηλεφωνικής σύνδεσης 69..., άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών με την κωδική ονομασία ''κόκορας'', προφανώς κοκαΐνης, αντί αγνώστου χρηματικού ποσού ή άλλου ανταλλάγματος». Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που πραγματοποίησε η Δίωξη Ναρκωτικών, ταυτοποιήθηκε ο χρήστης της επίμαχης τηλεφωνικής σύνδεσης. Τα στοιχεία ανήκουν σε άτομο που εμφανίζεται ως ο ιδιοκτήτης γνωστού εθνικιστικού-ακροδεξιού ιστότοπου, στα γραφεία του οποίου στο Κολωνάκι, είχε πραγματοποιηθεί επίθεση πριν από δύο χρόνια επίθεση με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.
Το ακροδεξιό σάιτ με ειδίκευση σε αμυντικά και διπλωματικά θέματα, έχει δημοσιεύσει κατά κόρον ρεπορτάζ τα οποία είναι φιλικά προσκείμενα στη Χρυσή Αυγή, ενώ οι περισσότερες «ειδήσεις» που ανεβάζει είναι κατά των προσφύγων και των μειονοτήτων με τίτλους όπως «εισβολή λαθρομεταναστών στα ελληνικά νησιά». Σημειώνεται ότι ο ακροδεξιός εκδότης που φέρεται να αγόραζε κοκαΐνη στη Μύκονο, εμφανίζεται να έχει μεταβιβάσει το σύνολο των μετοχών της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης που είναι ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας, σε Βούλγαρο υπήκοο με διεύθυνση κατοικίας στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, η εν λόγω μεταβίβαση σε αλλοδαπό είχε καταγγελθεί από τοπική οργάνωση εξωκοινοβουλευτικού κόμματος ως «δείγμα» ανακολουθίας εθνικιστικών λόγων - επιχειρηματικών έργων.
Και ασφαλώς για να μην το παίζουμε… τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια αναφέρεται στο … DefenceNet.gr

Ποιοι VIP ψώνιζαν κόκα από το κύκλωμα στη Μύκονο



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

υπηρξε και ο αντιλογος
Εκδότης που εμπλέκεται στην λίστα Λαγκάρντ στο κύκλωμα κοκαΐνης της Μυκόνου!
Σε δέκα συνομιλίες που κατέγραψε ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ. εστιάζουν οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών προσπαθώντας να εντοπίσουν τα μεγάλα «ψάρια» της δικογραφίας για το κύκλωμα πορνείας και διακίνησης κοκαΐνης της Μυκόνου, με μεγαλύτερο "ψάρι" έναν μεγαλοεργολάβο και άνθρωπο των media.
το ενδιαφέρον έχει μετατοπιστεί σε ένα άτομο ονόματι «Χρήστος», το οποίο φαίνεται πως είχε τις άκρες για να ικανοποιεί τις ροζ απαιτήσεις του εκλεκτού πελατολογίου της σπείρας.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ο Χρήστος αξιοποιούσε τις γνωριμίες του στην «καλή κοινωνία» και μ’ αυτό τον τρόπο έβρισκε νεαρά και όμορφα μοντέλα, πολλά από τα οποία έχουν παρελάσει και από τα τηλεοπτικά πάνελ, τα οποία αναζητούσαν επιχειρηματίες με βαθιές τσέπες. Σύμφωνα με τους διαλόγους των κατηγορουμένων, τον χειμώνα τα «κολ γκερλ» αμείβονταν με 100 ευρώ για να περάσουν ένα βράδυ με κάποιον επιχειρηματία, ενώ στη Μύκονο το κύκλωμα τις «χρέωνε» μέχρι και 1.000 ευρώ.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και μεγαλοεργολάβος, εκπρόσωπος γνωστού εκδοτικού οίκου ιδιοκτήτης εφημερίδων συνιδιοκτήτης καναλιού και ο οποίος φέρεται να αγόραζε ναρκωτικά. Αλλωστε και κατά το παρελθόν ήταν χρήστης...

Ο συγκεκριμένος φέρεται να εμπλέκεται στην λίστα Λαγκάρντ και μάλιστα τα χρήματα που είχε εκεί φαίνεται ότι προέρχονταο από εμπόριο ναρκωτικών

Ο συγκεκριμένος είχε και στο παρελθόν πάρα-δώσε με την αστυνομία με μία τουλάχιστον σύληψη γα φορολογικούς λόγους.
http://www.defencenet.gr/defence/20150907/%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1/%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%BA%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%BD%CF%84-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%90%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...