Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ο αγρότης- βολευτής του Σύριζα με τα 450 στρέμματα και 150 ευρώ Φόρο ...





Ο αγρότης των μπλόκων που ανέβασε το βίντεο με την «ομολογία» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παπαδόπουλου, αποκλείστηκε από τη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των αγροτών με τον Τσίπρα

Για εποικοδομητικό διάλογο με τον πρωθυπουργό έκαναν λόγο οι εκπρόσωποι των αγροτών που συμμετείχαν στη διάρκειας τεσσεράμιση ωρών συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, όμως, αίσθηση προκάλεσε η καταγγελία του αγρότη Φάνη Τραγάκη, ότι αποκλείστηκε από τη συμμετοχή στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, και αυτό, λόγω ενός βίντεο.

«Οι συνάδελφοι μου είπαν ξεκάθαρα, ότι δεν μπορείς να συμμετάσχεις, διότι ο κ. Παπαδόπουλος, πίεσε με κάποιον τρόπο, ώστε να μην παρευρεθείς στη συνάντηση» κατήγγειλε ο κ. Τραγάκης.

Στο επίμαχο βίντεο, που ανέβασε στο facebook ο αγρότης από τα μπλόκα, απεικονίζεται ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παπαδόπουλος, να ομολογεί ότι πλήρωσε φόρο, μόλις 150 ευρώ, για μια έκταση γης 450 στρεμμάτων!

«Καλλιεργώ μαζί με το γιο μου, μαζί είμαστε, 450 στρέμματα, στον κάμπο, και έχω κοντά στις 32.000 ευρώ ενισχύσεις. Με τα 12.000 ευρώ αφορολόγητα και όλα αυτά που πλήρωσα, ο φόρος μου με τα βιβλία εσόδων-εξόδων, ανέρχεται σε 150 ευρώ, ενώ άλλα 600 ευρώ είναι η αλληλεγγύη» απεικονίζεται να λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...