Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Το… θηρίο του Ρέμου έφαγε τον Παντελίδη.



Μόλις λίγα 24ωρα πριν το τραγικό δυστύχημα είχε πάρει στα χέρια του ο Παντελής Παντελίδης το τζιπ Μercedes ML στο οποίο βρήκε χθες τραγικό θάνατο. 
 Ο 32χρονος τραγουδιστής είχε δώσει πριν λίγες ημέρες το δικό του σπορ διθέσιο όχημα στον γνωστό επιχειρηματία Χάρη Αναστασόπουλο που ασχολείται με τις πωλήσεις και πήρε με leasing  από την εταιρεία «Α. Πασχαλίδης Α.Ε.» (Πασχαλίδης είναι το πραγματικό όνομα του Ρέμου) το μοιραίο τζιπ. 
 Άνθρωποι από το φιλικό περιβάλλον του τραγουδιστή, έλεγαν, μάλιστα, ότι από την πρώτη στιγμή ο Παντελής Παντελίδης είχε ενθουσιαστεί ιδιαίτερα με το θηριώδες τζιπ και είχε έρθει σε συμφωνία με τον φίλο του Αντώνη Ρέμο να το αγοράσει αντί 50.000 ευρώ. 
 «Μα τι το θέλεις αυτό το θηρίο;» τον είχε ρωτήσει μια γειτόνισσα των γονιών του στη Νέα Ιωνία όταν τον είχε συναντήσει. «Ασ'το, είναι μεγάλο, αλλά είναι τρέλα!» της είχε απαντήσει ο άτυχος τραγουδιστής... 
Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις … έρχονται σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον λόγο τον οποίο ο Παντελίδης έχασε τον έλεγχο και “διαλύθηκε” στην άσφαλτο. 
Η οικογένεια θα βάλει δικό της πραγματογνώμονα να εξετάσει το ενδεχόμενο δολιοφθοράς.
Γίνονται έρευνες καθώς στο παρελθόν υπήρχαν πληροφορίες ότι στο συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου κολλούσε το γκάζι.
Η οικογένεια επικαλείται λόγους ότι έχει γίνει δολιοφθορά.
Ανατριχιαστικό στοιχείο βγαίνει και αυτό στην επιφάνεια σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες:  υπάρχει μεγάλη είσοδος στο χώρο του αυτοκινήτου κομματιασμένων θραυσμάτων από τα κιγκλιδώματα τα οποία λειτούργησαν… σαν βέλη και σκότωσαν τον Παντελίδη. Ακόμα εξετάζεται το γεγονός αν σκοτώθηκε από την πρόσκρουση και τα τραντάγματα και τα πολλαπλά χτυπήματα ή αν σκοτώθηκε από την “επίθεση” των κομματιασμένων θραυσμάτων.
Ο 33χρονος καλλιτέχνης προσπάθησε την τελευταία στιγμή να στρίψει το τιμόνι αλλά δεν τα κατάφερε… Ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες… ”πήρε την στροφή” με πάνω από 160 χιλιόμετρα όπως μεταδίδουν αυτή την ώρα άτομα από το ρεπορτάζ.




  




Κάτι βρωμάει άσχημα  στην υπόθεση.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ, Η ΕΦΑΓΕ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν βρωμαει τιποτα, Ο 32χρονος τραγουδιστής είχε δώσει πριν λίγες ημέρες το δικό του σπορ διθέσιο όχημα..... Πηγε μαλλον να μπει στη στροφη οπως εμπαινε με το διθεσιο που ηταν χαμηλωμενο και πουπουλο σε σχεση με το τρακτερ, μπαινεις με το τρακτερ αυτο και που; στην Ελληνικη ασφαλτο; Πλακα κανουμε;

Ανώνυμος είπε...

κωλοστροφη ηταν, σε πεταει εξω και δεν προλαβαινεις να καταλαβεις πως εγινε
https://www.google.gr/maps/place/37%C2%B053'22.2%22N+23%C2%B044'56.7%22E/@37.8891704,23.7492877,412m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x0:0x0

Ανώνυμος είπε...

μηπως λεω εγω που ειμαι και λιγο καχυποπτη ολο αυτο να προοριζωταν για το ρεμο,και την πατησε ο παντελης; ξερω και εγω αλλοδαπη γυναικα εχει ο αντωνης ,και μαλιστα απο το πρωην ανατολικο μπλοκ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...