Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Τα λουλούδια ήθελαν πότισμα, και κάποιοι τα πότιζαν.



Το απόσπασμα από την ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη στη Βουλή έχει το ..ζουμί του. . Όπως παραδέχθηκε ο Μπενίσης στην περίφημη δικογραφία η ΕΥΔΑΠ θα διαθέσει μέσα στο 2016 έναν διαφημιστικό προϋπολογισμό 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Κι αυτό για να διαφημίσει το μονοπώλιο του νερού!
Έχετε προσέξει μια λεπτομέρεια σε αυτή την υπόθεση; από που και ως που μια εταιρεία όπως η ΕΥΔΑΠ που είναι μονοπώλιο στη χώρα μας έχει το 2016 έναν διαφημιστικό προϋπολογισμό 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Πείτε μου, έχετε κάποια απάντηση γιατί η κρατική ΕΥΔΑΠ που δεν απειλείται από καμία άλλη ΕΥΔΑΠ -γιατί ένα είναι το σύστημα ύδρευσης στη χώρα μας- γιατί να έχει 1,5 εκατομμύριο διαφημιστικό προϋπολογισμό ενώ λεφτά δεν υπάρχουν; Και δεν είναι μόνο η ΕΥΔΑΠ, είναι όλοι οι οργανισμοί που διατηρούν μεγάλα διαφημιστικά κονδύλια. Για ποιους; Ποιους θέλουν να εκμαυλίσουν;
Μην υπερασπίζεστε τώρα την ΕΥΔΑΠ, γιατί αν υπερασπίζεστε την ΕΥΔΑΠ, θα ήθελα να ρωτήσω κι άλλα. Θα ήθελα να ρωτήσω πώς η ΕΥΔΑΠ υπερασπίζεται μια συγκεκριμένη Τράπεζα. Μην υπερασπίζεστε την ΕΥΔΑΠ. Είναι πράγματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ας αφήσουμε αυτή τη κουβέντα.









3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

9,5 εκατομμυρια
https://youtu.be/NWVA5eFosD0?t=18m33s

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Παπαγιάννης δεν είναι εκείνος ο Καλαποδης;

Ανώνυμος είπε...

Χιοs και Παπαγιαννηs-Tα δυο<<.μπουμπουκια.>>τηs ελληνικηs δημοσιο...καφριλαs.
esxatianasxesi.blogspot.gr/2015/01/blog-post_13.html
kerberos-hellas.blogspot.gr/2016/02/dirty-steve.html
www.inewsgrcom/.../to-skandalo-me-tis-sizigous-ton-dimosiografon-stin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...