Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Συνελήφθη ο Ύπατος Μέγας Ταξιάρχης Τσιπιδης Απόστολος 33ος




Στο ξενοδοχείο Αιγές  της Βέροιας το απόγευμα της Παρασκευής παρουσιάστηκε ο Όμιλος Royal Club. Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο Μασόνος  Απόστολος Τσιπίδης, επικεφαλής  Ομίλου εταιριών.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θεσσαλονίκης τον συνέλαβαν στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου και τον οδήγησαν σε υπηρεσιακό αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες κυκλοφορίας.
Όλα αυτά έγιναν αστραπιαία και μπροστά στα μάτια των λίγων παρευρισκόμενων καθώς η εκδήλωση είχε ολοκληρωθεί και στο κομμάτι της δεξίωσης και ο κόσμος είχε αποχωρήσει.
Οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Θεσσαλονίκης βρίσκονταν στο χώρο πριν αρχίσει η εκδήλωση και προφανώς περίμεναν την ολοκλήρωσή τους για να προβούν στη σύλληψη.
 Για την πραγματοποίηση της αστυνομικής επιχείρησης υπήρξε και συνδρομή αστυνομικών της Βέροιας.
Δεν έχει συμβεί στα χρονικά μετά το τέλος μιας τέτοιας εκδήλωσης να συλλαμβάνεται ο επικεφαλής επιχειρηματίας.

Η επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τη σύλληψη του επιχειρηματία:
  • Σύλληψη 43χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν δύο αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και 18 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για τα αδικήματα της απάτης και παράβασης Νόμου περί μεσαζόντων.

Ο τύπος  είναι σκέτος ελβετικός σουγιάς πολυεργαλειο. Ηταν  κατά καιρούς και μάνατζερ ποδοσφαιριστών και μπασκεταθλητών ,χορηγός του Ηρακλή στο μπάσκετ, τιμήθηκε από τη Σερβική Δημοκρατία για την ενεργή συμμετοχή του κατά τη διάρκεια του πολέμου Σερβίας – Βοσνίας, συμμετείχε στη Λέσχη Bilderberg το 2013, φιλαράκι με τον Καρατζαφέρη ,κ.α.


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ποδίτσας και ο μπουγαδίτσας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ
ΑΝΤΕ ΠΡΗΣΜΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Εβραιομασωνι καί νά πάει φυλακή ?
Α μπά , θά τού βρούν δικαιολογίουλες παπαρίστικες και θα μείνει έξω ......
Ειδατε ποτέ καμιά ποδίτσα φυλακή ???

Ανώνυμος είπε...

...αυτοs με τον τσιπιδη ποιοs ειναι;;;;ο κ.μασονοΚ@λοs;;;κατα κοσμον ο περιστεροχεσμενοs τηs κατεριναs;;;;ειναι αυτοs με τιs 3 offshore;;;ο ΜΙΖΑΣ-ΝΟΝΟΣ που ελεγε ο ευαγγελοs;;;;ο καταδικασμενοs σε 12 μηνεs ΦΥΛΑΚΗ με 3ετη αναστολη 10.000 ευρω προστιμο και στερηση των πολιτικων δικαιωματων του για 18 μηνεs;;;ειναι αυτοs που ελεγε ο Σ.Χατζαραs υποστηριξα κουτσο αλογο με offshore;;;
Πουταν@s γιοs:Υπεγραψα ΜΝΗΜΟΝΙΟ και το χαιρομαι!YouTube!
Καρατζαφερηs:Ο γητευτηs περιστεριων!
Το IQ του Καρατζαφερη-Καρατζαφιοζη!
Ο Καρατζαφερηs προσκυνησε τον Σιωνισμο και την Μασονια!
Θυμιζουμε οτι ο Εβραιοs Ζαν Κοεν...
tofanari.blogspot.gr/2014/01/blog-post_1002.html
που ελεγε ο κ.Χιοs.....
Απιστευτο ξευτιλισμα Καρατζαφερη!
Βαλτο καναλι στον κωλο σου Καρατζαφερη!
Καταγγελια ΚΟΛΑΦΟΣ για ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!ΘΕΛΕΙ ΝΑ...
Ο Καρατζαφερηs θελει να βουτηξει εδρα...
''Ξαναρωταω:Ποιοs εφαγε την επιταγη...www.makelio.gr/?p=222412
Αντε γ@μηθειτε με τον Καρατζαφερη!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑ!!ΜΑΛΛΟΝ ...ΤΟΝ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ....ΚΑΘΑΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Μην δημιουργείτε εντυπώσεις παρακαλώ. Δεν ανήκει σε καμία επίσημη τεκτονική αδερφότητα και προφανέστατα δεν έχει περάσει ούτε έξω από τις συνεδριάσεις της μπίλντεμπεργκ. Το γεγονός ότι είναι υπόδικος απάτης δεν σας λέει κάτι;

Ανώνυμος είπε...

Νικολαοs Λαοs Τσατσαρωνηs Γεωργιοs Κακολυρηs Γρηγοριοs πνευματικο παιδι στο Ναιτικο Ιπποτικο Ταγμα!o Αποστολοs Πλοτινιοs Τσιπιδηs.......
Καρτζαμπουρδο κουραδο μασονεν φιλοs του κυριου και των κυριων...
27/05/2011 ΥouTube-Νικολαοs Λαοs Παρουσιαση Βιβλιου!Ομιλητηs η κοντοχοντρη κουραδα μασονακι η αστρατευτη φυγοστρατη κυλοτα ο πλαστογραφοs λαμογιο απατεωναs κλεφτηs μνημονιοδουλοs ρωποπερπηρηθρα με 19 ακινητα...ksipnistere.com/2016/04/blog-post_422.html''Ρουφα το αυγο σου''!!!!!

Ixnos είπε...

ασε ρε μεγαλε .Εμεις οτι γραφουμε ειναι καρατσεκαρισμενο. Εξαλλου το διαδυκτιο ειναι γεματο απο φωτο του ποδίτσα με την ποδίτσα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...