Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Το νοσοκομείο Ρεθύμνου ζητεί επειγόντως εμφιαλωμένο νερό.



Στείλτε ρε παιδιά μερικές εξάδες γιατί στέρεψε το πηγάδι του Πολάκη, με το να κάνει ντους  κάθε ώρα η εξαδέλφη του. για να ξεπρεζωθεί. Αθάνατη Ελλαδάρα.
Πρωτόγνωρες καταστάσεις βιώνουν στη μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου στο Ρέθυμνο καθώς σύμφωνα με το rethemnosnews.gr εδώ και δεκαπέντε ημέρες αγοράζουν εμφιαλωμένο νερό προκειμένου να πλύνουν τα νεογέννητα
Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα ο λόγος είναι ότι έχει χαλάσει το ειδικό φίλτρο καθαρισμού νερού που χρησιμοποιείται για τις ανάγκες της πτέρυγας και έτσι το νοσοκομείο δεν διαθέτει κατάλληλο και καθαρό νερό για αυτό το σκοπό.
Τις καταγγελίες γονέων στην εφημερίδα επιβεβαίωσε ο εκτελών χρέη Διοικητή Σπύρος Μικρούλης, ο οποίος δήλωσε ότι «είναι αλήθεια πως εδώ και περίπου 15 ημέρες υπάρχει πρόβλημα. Χάλασε το φίλτρο του νερού και βρισκόμαστε στις διαδικασίες αγοράς νέου».
Ο κ. Μικρούλης τόνισε, ότι υπάρχει γραφειοκρατικό πρόβλημα στην διαδικασία για την αγορά νέου φίλτρου καθώς έχουν επιβληθεί πολύ αυστηροί κανονισμοί στις δαπάνες με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο σε τυπικό επίπεδο να εξασφαλιστεί έγκαιρα το ποσό που απαιτείται.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...