Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Μην γράφετε τέτοιες βλακείες γιατί γινόσαστε γραφικοί. Τι πάει να πει από ώρα σε ώρα. Ο Πουτιν είναι εδώ, και μέχρι να φύγει δεν γίνετε τίποτα. Εξάλλου και το ΝΑΤΟ είπε ….εάν του ζητηθεί. Ανεπίσημες παραστρατιωτικές «παρεμβάσεις» γίνονται συνεχώς παντού. Ακόμη και στην Ελλάδα.

 Απόβαση του ΝΑΤΟ στην Λιβύη αναμένεται από ώρα σε ώρα  με στόχο την «μήτρα» του ISIS, τον τροφοδότη των «παραρτημάτων» του σε Συρία και Ιράκ όπως φανερώνει το κλείσιμο των εναέριων χώρων σε λλάδα, Ιταλία και Μάλτα για αεροσκάφη που προέρχονται από τη Λιβύη. 
Το ταυτόχρονο κλείσιμο των εναέριων συνόρων τριών χωρών προαναγγέλλει ουσιαστικά την επικείμενη επέμβαση στη Λιβύη, σε συνδυασμό με τις νατοϊκές ασκήσεις που έχουν ενταθεί στην περιοχή, ενώ ήδη έχουν τεθεί σε κατάσταση υψηλής επιφυλακής το ΠΝ και η 115 ΠΜ στην Κρήτη και η 117 ΠΜ στην Ανδραβίδα της ΠΑ.
Ανώνυμη πηγή δήλωσε σήμερα, Πέμπτη, στο RIA Novosti ότι η Ελλάδα θα διατηρήσει κλειστό τον εναέριο χώρο της για αεροσκάφη που προέρχονται από τη Λιβύη για τους επόμενους τρεις μήνες, λόγω της επικείμενη επέμβασης του ΝΑΤΟ.
«Η Ελλάδα εξέδωσε ΝΟΤΑΜ (Notice for Airmen) για κλείσιμο του FIR Αθηνών για πτήσεις αεροσκαφών από τη Λιβύη. Ολες οι πτήσεις αεροπλάνων της Λιβύης έχουν απαγορευτεί. Τόσο το ιταλικό όσο και το μαλτέζικο FIR είναι επίσης κλειστά. Αυτό συνδέεται με την επικείμενη επιχείρηση του ΝΑΤΟ στη Λιβύη, που θα μπορούσε να ξεκινήσει σύντομα» είπε η πηγή στο RIA Novosti.
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε ότι «η Συμμαχία είναι έτοιμη να επέμβει στη Λιβύη εάν η τωρινή κυβέρνηση της χώρας κάνει ανάλογο αίτημα.»
Θεωρείται ότι το αίτημα θα γίνει τις επόμενες ημέρες κατά πως έπραξε και η κυβέρνηση Μ.Άσαντ ζητώντας στρατιωτική βοήθεια από την Ρωσία στην Συρία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Του μιλαγε ο Τσιπρας και ο ατσαλακωτος εξυνε τα αρχιδ@@ του
http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2016/05/t3-1.png

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...