Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Να Σταματήσουν οι καραγκιόζηδες να παίζουν με τα νεύρα μας, γιατί θα τους πάρουμε με τις πέτρες.




«Μπορούμε να ζήσουμε λιγάκι χωρίς τσιγάρα ή καφέ», δήλωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος  βαδίζοντας στα χνάρια της χαζοχαρούμενης Θεοπεφτάτου  προσθέτοντας πως «δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς νερό ή ρεύμα». 
Με αυτόν τον τρόπο, ο υπουργός Εργασίας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, επιχείρησε να εξηγήσει την απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει επιπλέον φόρους σε προϊόντα και υπηρεσίες.
Μάλιστα, όπως τόνισε …..Προσπαθούμε να πάρουμε πολλά από τους λίγους και λίγα από τους πολλούς... Είναι σαφέστατη επιλογή ποιους θέλουμε να επιβαρύνουμε. Προς παρόν όμως πράττει το αντίθετο.
Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών, είχε προκαλέσει αντιδράσεις η δήλωση της γελοίας γραμματέως της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτης Θεοπεφτάτου η οποία είχε πει:
Επειδή δύσκολα συμβαίνει και να πίνεις πολύ και να καπνίζεις πολύ και να πηγαίνεις να πίνεις πολλούς καφέδες, δηλαδή πρέπει να συμπίπτουν πάρα πολλά πράγματα για να επιβαρυνθεί σοβαρά ένα νοικοκυριό, γι’ αυτό μοιράστηκε

Παλιοξεφτιλισμένοι αυτές τις σκηνές τις γνωρίζετε; Δεν θα γλυτώσετε στο τέλος την κρεμάλα. Εσείς βρωμιάρηδες όταν σηκωθούν από τους καναπέδες, γιατί κάποτε θα γίνει και αυτό, θα πληρώσετε για όλους.



«Θα μπορούσαμε με αφορμή τους «πρόσφυγες» να δούμε και την αξιοποίηση εγκαταλελειμμένων κτιρίων, να δούμε και την τοπική οικονομία, επειδή υπάρχουν χρήματα από την μεριά τους», τόνισε χαρακτηριστικά η γραφική βολευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Θελερίτη σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σε τοπικά ΜΜΕ.
«Έλυσαν πολλά προβλήματα της κρίσης στην τοπική οικονομία», προσέθεσε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...