Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

Αλεξιάδης: Aποκαλύψτε τα κρυφά περιουσιακά στοιχεία σας …τώρα.Τώρα είναι η τελευταία ευκαιρία κάποιων να αποκαλύψουν τα κρυφά περιουσιακά στοιχεία τους, πριν την εφαρμογή του περιουσιολογίου, οπότε θα βρεθούν μπροστά στις ευθύνες τους, είναι το μήνυμα του εισπράκτορα Τρύφωνα Αλεξιάδη. Θα δοθούν κίνητρα τα οποία θα είναι άξια υπολογισμού, έναντι της επιλογής οι κάτοχοι να χάσουν τα χρήματα που έχουν στο εξωτερικό συν τις ποινικές κυρώσεις όταν προχωρήσουν οι έλεγχοι στα εκατομμύρια ΑΦΜ που έχουν στοχοποιηθεί με την αρωγή των πληροφοριών που έρχονται από το εξωτερικό, στη βάση της συμφωνίας που έχει υπογραφεί.
Θα μπουν τα τέλη κυκλοφορίας στην βενζίνη.
Στη συνέντευξή του σε σαββατιάτικη εφημερίδα λέει πως «κάναμε τις παρεμβάσεις στα τέλη ταξινόμησης με την αξία του αυτοκινήτου γιατί ο κυλινδρισμός είναι κάτι ξεπερασμένο, υπάρχουν αυτοκίνητα με τον ίδιο κυβισμό που έχουν διαφορά στην αξία η οποία φθάνει ακόμη και τις 30.000 ευρώ.
Έχει ήδη συσταθεί ομάδα εργασίας στα συναρμόδια υπουργεία που συζητά με τους φορείς της αγοράς για τις επόμενες παρεμβάσεις στη φορολογία των αυτοκίνητων και τα νέα τέλη κυκλοφορίας του 2017. Θέλουμε ένα σύστημα να είναι πιο αποτελεσματικό. Σήμερα έχουμε αυτοκίνητα αξίας 1.500 ή 2.000 ευρώ του 1995 και έχουμε τέλη κυκλοφορίας 1.000 ευρώ.
Αυτό που επιδιώκουμε είναι να συνδέσουμε τα τέλη κυκλοφορίας με την πραγματική αξία του αυτοκινήτου και με τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου. Βέβαια δεν μπορούμε να βάλουμε σε κάθε αυτοκίνητο ένα μηχάνημα που να μετράει τα χιλιόμετρα.
Μια από τις προτάσεις που συζητείται είναι εκεί που ένα αυτοκίνητο πλήρωνε 500 ευρώ τέλη κυκλοφορίας, να πληρώνει 250 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας και τα υπόλοιπα 250 ευρώ να τα πληρώνει μέσω της κατανάλωσης βενζίνης.
Έτσι αυτός που έχει μια μικρή κατανάλωση βενζίνης και θέλει να έχει το αυτοκίνητό του για ώρα ανάγκης να μπορεί να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας. Αυτός που θα κάνει πολλά χιλιόμετρα θα έχει μεγαλύτερο κόστος. 

Έσκυψε και μας…. αποκάλυψε τα πάντα όλα! [photos]
1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΑΤΕΘΥΝΟΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΚΡΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ....ΣΩΖΟΥΝ......, ΣΙΓΑ ΛΕΩ ΜΗ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΩΣ ΑΜΟΙΒΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΙΑ ΣΤΞΝ ΕΛΛΑΔΑ .........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...