Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Kαι αυτό οι δανειστές το επέβαλαν; Ante re na gamithite.



Πρωτοφανής ρύθμιση, που ανατρέπει όλα τα πολιτικά δεδομένα, πέρασε ανάμεσα στις 7.500 σελίδες του πολυνομοσχεδίου που ψηφίστηκε τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής.
Η επίμαχη ρύθμιση επιτρέπει σε υπουργούς, βουλευτές, γενικούς γραμματείς και άλλους αξιωματούχους να έχουν offshore εταιρείες, αρκεί η έδρα τους να είναι σε «φορολογικά συνεργάσιμες» χώρες, ακόμα και αν οι χώρες αυτές χαρακτηρίζονται από το υπουργείο Οικονομικών ως «φορολογικοί παράδεισοι», όπως οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, τα Νησιά Κέιμαν, Τζέρσεϊ, οι Βερμούδες κ.ά.

Το άρθρο 178 του πολυνομοσχεδίου, που τροποποιεί το νόμο του 2003, ο οποίος προέβλεπε γενική απαγόρευση συμμετοχής σε εξωχώριες εταιρείες και ποινές φυλάκισης, χρηματικά πρόστιμα και έκπτωση από δημόσια αξιώματα, από την περασμένη Κυριακή είναι νόμος του κράτους, δίνοντας άφεση αμαρτιών σε κάποιους που ενδεχομένως δεν ήταν έως τώρα «νόμιμοι» και κινδύνευαν να έχουν αυστηρές συνέπειες γι’ αυτόν το λόγο. Και αυτό γιατί, έγκριτοι νομικοί, υποστηρίζουν ότι η διάταξη θα έχει στην εφαρμογή της αναδρομική ισχύ.


Αρχίζει το πάρτι με τις offshore του ΣΥΡΙΖΑ



Απάντηση του υπ. Δικαιοσύνης για τις offshore: Αν θέλετε καθολική απαγόρευση, να το συζητήσουμε


Δηλαδή με απλά λόγια οι όλοι να έχουν , η κανένας. Βάζουν στο ίδιο καλάθι τον Σταθάκη και μερικούς άλλους υπουργούς, Με τους «κουλουράδες» .


Το twitter «κράζει» για τις #syriza_offshore: Γι' αυτές πολέμησαν στα βουνά οι παππούδες τους

 

Κατακραυγή από όλα τα κόμματα για τις offshore υπουργών που επιτρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ηθελαν τους το επεβαλλαν δια της βιας. Ετσι και αλλιως οι αριστεροι δεν ειναι φιλαργυροι απλως εχουν κανει τις μπαζες τους για μια ωρα αναγκης.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...