Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Προς… κατάποση… αμάσητο.



Έλα ….Καμούνη στον τόπο σου.
Η ανοχή της Ελληνικής κοινωνίας σε όσα συμβαίνουν είναι παροιμιώδης και μόνο ανέκδοτα του Χότζα θυμίζουν. Στη φωτογραφία επιγραφή σε στάση λεωφορείου που έχει αναρτηθεί με εντολή του Δήμου Αθηναίων.  Ο Δήμαρχος Αθηναίων προκαλεί με τέτοιες επιγραφές το δημόσιο αίσθημα και πυροδοτεί τον ρατσισμό και την κοινωνική αναταραχή.
Επειδή η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα και ο πλανήτης είναι μικρός δεν είναι σωστό με επιγραφές που δήθεν προάγουν τον αντιρατσισμό να παράγονται καταστάσεις, που θα δημιουργήσουν μελλοντικά κρίσεις. Είναι φανερός ο ρόλος του ξένου παράγοντα στην εν λόγω επιγραφή.
Το περιεχόμενο της περιγραφής είναι μια τεράστια κουταμάρα. Η επιλογή ενός σχολείου πάντα πρέπει να είναι ελεύθερη αλλά η διδακτέα ύλη και η μέθοδος διδασκαλίας κάθε σχολείου παράγουν κανόνες συμπεριφοράς και προκαθορίζουν την ψυχολογία των μαθητών μετά την έξοδό τους στη κοινωνία. Η κοινωνία όμως είναι το σπίτι όλων και δεν μπορούμε με το ζόρι να μεταλλάξουμε μια επικρατούσα και βάσει συντάγματος κουλτούρα (την Ελληνική) σε μια άλλη επειδή στο Δήμο Αθηνών η παιδεία έχει μικρό βεληνεκές και αντισυνταγματική δεοντολογία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΟΥΝΙ ......?
ΟΥΔΕΙΣ . ΛΟΓΩ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΥΦΙΛΙΚΗΣ ΝΟΣΟΥ ........

Ανώνυμος είπε...

Προεδροs Μεταναστων με ενσημα στον ΛΑΟΣ...
enet.gr/?i=news.el.article&id=250843
Ζαν Ντανιελ Κολομπανι-Το τσιρακι του...
jungle-report.blogspot.com/2010/11/blog-post_29.html
Ζαν Ντανιελ Κολομπανι:Βιοs και χρεοκοπια...και κρατικη συνεργασια...
jungle-report.blogspot.com/2011/02/blog-post_20.html
OFFSHORE KARATZAKOYRADOYMPAS CATALINA L.T.D.-MILESON L.T.D.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...