Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

«το…ανοίξαμε και σας περιμένουμε».



Η Μαίη Ζαννή είναι αναπληρώτρια  Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ. Στη θέση αυτή ορίστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την εκλογή του στην ηγεσία. Ανήκει δε και για άλλους λόγους στα ακραιφνή και απολύτως πιστά μητσοτακικά στελέχη.
Σήμερα στην (ηλεκτρονική) έκδοση της Καθημερινής υπάρχει ρεπορτάζ από το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή στο οποίο πήγε και ο Κώστας Καραμανλής μαζί με τον γιο του Αλέκο. Χαρακτηρίζεται μάλιστα "είδηση" και σημειώνεται μαζί με τη σχετική φωτογραφία η γνωριμία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το γεγονός σχολίασε πριν από λίγη ώρα στο fb η γνωστή δημοσιογράφος Λώρη Κέζα.

1 ώρα · 
το δεκατριάχρονο αγόρι Καραμανλής Τζούνιορ εκπαιδεύεται στην πολιτική ενόσω η δίδυμη αδελφή του στο σπίτι μαθαίνει κέντημα και art de la table‪#‎gender_gap

H αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΝΔ μη επηρεαζόμενη από τη φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που δημοσιεύει η Καθημερινή-  δεν διστάζει να ειρωνευτεί και να κριτικάρει  τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή με ένα πολύ καυστικό σχόλιο γι αυτό που έκανε: "Εγώ αναρωτήθηκα αν ένα μνημόσυνο είναι κατάλληλο μέρος να φέρεις το παιδί σου γενικότερα. Βεβαίως ακόμα χειρότερα να φέρεις το ένα γιατί είναι αγόρι και να αφήσεις το κορίτσι". 
Ήδη έχει αρχίσει να γίνεται γνωστό εντός της ΝΔ και να προκαλείται σάλος από τα "καραμανλικά" στελέχη, με δεδομένο το άσχημο κλίμα ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα.

Το ποια είναι η επιτιθέμενη κυρία Μαίη Ζαννή μπορείτε να το δείτε στα παρακάτω λίνκ.

Τα λένε όλα. Και μετά λένε ότι δεν είναι μπουρδέλο η Νουδούλα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...