Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

«Εδώ ψηφίσαμε τη δέσμευση της χώρας για 99 χρόνια, θα πέσουμε για ένα... κωλοξενοδοχείο;»Ανάμεικτα ήταν τα σχόλια χθες στη Βουλή για τη δήλωση του βουλευτή Δωδεκανήσων του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερού ότι θα ρίξει την κυβέρνηση σε περίπτωση που χτιστεί κι άλλο all inclusive ξενοδοχείο στην Κω. Όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα "Δημοκρατία", η πιο αυτοσαρκαστική αντίδραση ακούστηκε από συνάδελφό του ηπειρωτικού νομού που είπε επί λέξει: "Εδώ ψηφίσαμε τη δέσμευση της χώρας για 99 χρόνια, θα πέσουμε για ένα... κωλοξενοδοχείο;"!

Να θυμίσουμε ότι κάτι ανάλογο είχε πει και ο αείμνηστος υπουργός Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Γιαννόπουλος αναφορικά με την επονομαζόμενη "ροζ βίλα" του Ανδρέα Παπανδρέου και της Δήμητρας Λιάνη - Παπανδρέου στην Εκάλη. Όπως είχε πει τότε, σχολιάζοντας τη χλιδή του σπιτιού και τον τρόπο που αποκτήθηκε, "δεν θα πέσουμε για ένα κωλόσπιτο"!
Εμείς θα συμπληρώναμε….. και κάναμε όλους τους Έλληνες βραχιολάκηδες.Είπε επί λέξει …ήταν τόσα πολλά που …ντρεπόμουν να πάω να πληρωθώ .Ντρεπόμουν να πάω στο ταμείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...