Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Ψιλοτρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.Υπόθεση τρομοκρατίας και ομηρίας βρίσκεται σε εξέλιξη στη Γαλλία σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.
Όπως ανέφερε πηγή προσκείμενη στην αστυνομία, ένας άνδρας εισέβαλε σε σπίτι στην περιοχή Ιβελίν, κοντά στο Παρίσι, μαχαίρωσε πολλές φορές τον ιδιοκτήτη ο οποίος είναι υψηλόβαθμος αστυνομικός, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του και κρατά ομήρους τα μέλη της οικογενείας του, τη γυναίκα του και τον γιο του.
Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή περικυκλώνοντας το σπίτι, ενώ ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του δράστη, σύμφωνα όμως πληροφορίες ο δράστης αναφέρει ότι ενεργεί εκ μέρους της ISIS.
Πληροφορίες μιλούν για 20 με 30 πυροβολισμούς από την κατοικία του αστυνομικού ενώ κάποιες πηγές θέλουν τον δράστη να έχει εξουδετερωθεί.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως και η γυναίκα του αστυνομικού έχει δολοφονηθεί από τον άγνωστο δράστη.
Σύμφωνα με την Doninique Rizet από τον BFM TV πρόκειται για υπόθεση τρομοκρατίας. Ο άγνωστος ενήργησε κατά παραγγελία εκτέλεση. Πρόκειται για λίστα ονομάτων αστυνομικών που έχει στείλει η ISIS σε οπαδούς της με την διαταγή να  τους εκτελέσουν.


Τελικά έπεσε νεκρός ο δράστης από τα πυρά των αστυνομικών φωνάζοντας στα αραβικά «ο Θεός είναι μεγάλος»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...