Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Θα δικάζονται εδώ, η στο Βερολίνο;



...η μήπως θα ερθουν εδω Γερμανοί δικαστές.

Μετά τα ραβασάκια από την εφορία σε όσους χρωστούν από 30 έως 500 ευρώ θα ξεκινήσει το κυνήγι των μεγαλοφειλετών, οι οποίοι μάλιστα απειλούνται με τη δημοσιοποίηση των ονομάτων τους.
Συγκεκριμένα μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους θα λάβουν τις επόμενες ημέρες όσοι χρωστούν στην εφορία πάνω από 150.000 ευρώ. Στο ειδοποιητήριο που θα λάβουν δεν θα ενημερώνονται απλώς για τις οφειλές τους, αλλά και ότι επίκειται δημοσιοποίηση των ονομάτων τους αν δεν ρυθμίσουν τα χρέη τους. Παράλληλα θα τους γνωστοποιηθεί ότι σύντομα θα κινηθεί εναντίον τους η προβλεπόμενη διαδικασία από τον νόμο που προβλέπει κατασχέσεις, πλειστηριασμούς, ποινική δίωξη και ποινή φυλάκισης.
Στο υπουργείο Οικονομικών ευελπιστούν ότι αρκετοί από τους παραβάτες θα θελήσουν να αποφύγουν τα αναγκαστικά μέτρα και τη διαπόμπευση και θα σπεύσουν να ρυθμίσουν τα χρέη τους, εντασσόμενοι στη μόνη ρύθμιση που ισχύει σήμερα των 12 δόσεων. Το επόμενο βήμα θα είναι η δημοσιοποίηση των ονομάτων περίπου 20.000 οφειλετών που δεν ανταποκριθούν. Η σχετική λίστα ήδη καταρτίζεται και αναμένεται να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΓΓΔΕ (www.publicrevenue.gr) εντός του Ιουνίου.

Δηλαδή εάν ένας χρωστά 200.000 ευρώ, θα καλείτε να πληρώνει 17.000 τον μήνα; Mάλλον πλάκα κάνουν


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΖΟΥΝ; ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΤΟΞΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...