Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Κάνει τέτοια πράγματα η Κακλαμάνη;



Τελικά πιο εκτεθειμένος κι από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Νικήτας ο Κακλαμανης, που είπε και την σκόπιμη μπαρούφα , που ούτε κι ο ΣΥΡΙΖΑ τόλμησε να πει , ότι η περί offshore διάταξη ήταν στα προαπαιτούμενα της τρόικας !!

Τι έγινε με τις χθεσινές δηλώσεις Κακλαμάνη , όπου προσπάθησε , να δικαιολογήσει την εν κρυφώ διάταξη περί offshore του ΣΥΡΙΖΑ , με το καραμπινάτο ψέμα , ότι τάχα μου ήταν επιταγή της Τροικα ; , Ούτε μια επίσημη αποδοκιμασία για το ολίσθημά του από τον πολιτικό του φορέα ; και όσες δικαιολογίες είπε σήμερα, τον εκθέτουν ακόμα χειρότερα !
 Δημοσιεύουμε το σχόλιό μας σε ανάρτηση του enikos.gr στις 14/4/2016,14.13, σχετικά με τις βουλευτικές τροπολογίες που κατατίθενται στη Βουλή, δίκην χιονοστιβάδος, εν τω μέσω της νυκτός, που παρότι ελήφθη από το εν λόγω site δε δημοσιοποιήθηκε.

" Καλό θα ήταν όταν προεδρεύει ο κ.Κακλαμάνης, αλλά και όλοι οι προεδρεύοντες της Βουλής, όταν κατατίθενται βουλευτικές τροπολογίες που συνεπάγονται δαπάνες σε βάρος του Δημοσίου ή ελάττωση εσόδων, ως εν προκειμένω οι τροπολογίες στον Τελωνειακό Κώδικα καθώς και εκείνη που νομιμοποιούσε δαπάνες του Παν/μίου Κρήτης ,να εφαρμόζουν υποχρεωτικά και απαρέγκλιτα (ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΌ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΤΕΡΎΓΩΝ) το άρθ. 73, παρ 3 του Συντάγματος, το οποίο άλλωστε έχουν ορκισθεί να τηρούν και το αρθ.101,του Καν. της Βουλής και να μην τις εισάγουν καν για συζήτηση .Κάπως έτσι δημιουργούνται τα ελλείμματα και καταφεύγουμε στην επώδυνη περικοπή μισθών και συντάξεων και στις συνεχείς αυξήσεις του φ.π.α.. Στον  κ.Κακλαμάνη, ιδιαιτέρως, υπενθυμίζεται το κίνημα της ΑΣΠΡΗΣ ΜΠΛΟΥΖΑΣ που εκτόξευσε τις αμοιβές γιατρών του Ε.Σ.Υ.και στη συνέχεια το μισθολόγιο των Δικαστικών, των Βουλευτών κ.λπ. τα αναδρομικά των οποίων πληρώθηκαν με ομόλογα.
Άραγε θα βρεθεί κανείς να τους ελέγξει ποτέ για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ?"
Ευάγγελος Βεκρής,
Δ/ντής ε.τ. Γ.Λ.Κράτους



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...