Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Πλακώθηκαν απόψε και στην Σάμο οι λάθρο.



Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν σε κέντρο κράτησης μεταναστών στη Σάμο αργά το βράδυ της Πέμπτης, μεταξύ Πακιστανών και Σύριων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν τουλάχιστον 30 τραυματίες, ορισμένοι εκ των οποίων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του νησιού με σοβαρά τραύματα.
Όπως αναφέρεται, τα επεισόδια ξεκίνησαν για άγνωστη αιτία. Η σύγκρουση ήταν ιδιαιτέρως βίαιη, ενώ μέρος των εγκαταστάσεων τυλίχθηκαν στις φλόγες, θέτοντας σε κίνδυνο οικογένειες προσφύγων που βρίσκονται στα σημεία αυτά.
Η βιαιότητα των επεισοδίων προκάλεσε την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων. Τα ΜΑΤ εισέβαλαν στο κέντρο φιλοξενίας, προκειμένου να κατευνάσουν την κατάσταση και να ξεκινήσει η επιχείρηση της Πυροσβεστικής, ώστε να σβήσουν οι εστίες της φωτιάς.
Παρ” ότι η κυβέρνηση κάνει λόγο για έλεγχο της κατάστασης, σε καθημερινή βάση πλέον σημειώνονται άγρια επεισόδια μεταξύ των προσφύγων, οι οποίοι έχουν διανεμηθεί στα κέντρα φιλοξενίας ανά την ελληνική επικράτεια χωρίς κανένα σχέδιο και χωρίς να έχουν ληφθεί υπόψιν οι διαφορές που χωρίζουν αυτούς τους λαούς.



ΒΙΝΤΕΟ: ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ... ΛΑΘΡΟ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...