Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Έργο τρομοκρατών η βόμβα στην Ισιδώρα Πόγκα.



Για τρομοκρατική ενέργεια και βόμβα μεγάλη ισχύος κάνουν λόγο αξιωματικής της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας για το πακέτο που παρέλαβε η πρόεδρος  Εφετών Ισιδώρα Πόγκα  στο σπίτι της στον Χολαργό σήμερα το μεσημέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες το δέμα περιείχε ένα βιβλίο, το εσωτερικό του οποίου ήταν σκαμμένο και μέσα βρισκόταν ο εκρηκτικός μηχανισμός με τρεις ναυτικές φωτοβολίδες. Τονίζουμε πως η μεθοδολογία και η συνδεσμολογία είναι σήμα κατατεθέν της τρομοκρατικής οργάνωσης "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς", η οποία είχε στείλει ανάλογο δέμα στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, όπου υπήρχε εμπλοκή του Χριστόδουλου Ξηρού.
Υπενθυμίζουμε πως η πρόεδρος Εφετών, Ισιδώρα Πόγκα είναι στοχοποιημένη από την εν λόγω τρομοκρατική οργάνωση. Στις 25 Ιουνίου του 2015 οι "αλληλέγγυοι" είχαν ρίξει μπογιές, φυλλάδια υπέρ του Μαζιώτη και μια φωτοβολίδα στο σπίτι της Πόγκα γιατί είχε απορρίψει την αίτηση αποφυλάκισης της Εύης Στατήρη, συντρόφου του Τσάκαλου, καθώς και της μητέρας του, Αθηνάς Τσάκαλου, αναλαμβάνοντας μάλιστα την ευθύνη και στον γνωστό ιστοτοπο όπως μπορείτε να δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...