Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Το πολύ το τάκα-τάκα, βγάζει δικαστή…. ατσίδα.



Οι κύριοι δικαστές που είναι όλο ανακοινώσεις και μπλα..μπλα..μπλα  κατά των ελληνικών κυβερνήσεων των τελευταίων έξι μνημονιακών ετών, για τα δικαιώματα και κατακτήσεις ενός ολόκληρου αιώνα που έχασε ο ελληνικός λαός,  για τις  δραματικές περικοπές μισθών και συντάξεων, την απαξίωση της στέγης και της αγροτικής γης, η υποβάθμιση της δημόσιας υγείας, της παιδείας και της πρόνοιας και η ανεργία που καλπάζει συνδυάστηκαν με μια σχεδιασμένη πρωτοφανή υποβάθμιση των δικονομικών δικαιωμάτων για το καθεστώς των μνημονίων, που έχει επιβληθεί στη Χώρα μας οδηγεί, πλέον, σε αδιέξοδο. Μετά από έξι χρόνια παρατεινόμενης οικονομικής κρίσης, που ανέδειξε συγχρόνως θεσμική και αξιακή κρίση και διασάλευσης των αρχών του Κράτους Δικαίου και του Κράτους Πρόνοιας, και ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών έχει ξεπεράσει τα όρια της αυτοθυσίας προς τον σκοπό της οικονομικής διάσωσης της χώρας. Ωστόσο, συνεχίζεται η επιβολή νέων μέτρων (ασφαλιστικό – φορολογικό), που πλέον πλήττουν τον πυρήνα της αξιοπρεπούς διαβίωσης των πολιτών .


Το σημερινό κατόρθωμα σας είναι πως επειδή Η Κομισιόν θέλει "εξασφαλίσεις- ασυλία " για αξιωματούχους που απασχολούνται στο πλαίσιο του προγράμματος  στην Ελλάδα  τρέξατε να ικανοποιήσετε  την επιθυμία της.
Ιδού το σημερινό σας εθνικό κατόρθωμα για…. το καλό της πατρίδας κύριοι….


Παρεμπιπτόντως θα θέλαμε να ρωτήσουμε …σε ποια άλλη χώρα του πλανήτη έχει δημιουργηθεί υπερταμείο διαχείρισης εθνικής περιουσίας διαχειριζόμενο από… ξένους; . ΣΕ ΚΑΜΙΑ. Ούτε στην αθλιότερη μπανανία . Έχουμε παγκόσμια πρωτιά. Πως το δεχτήκατε και το συζητάτε μάλιστα ;  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...