Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Αμετανόητος ο σάτυρος. «Το έκαναν με την θέληση τους».



Επεισόδια στην δίκη με τους συγγενείς να επιτίθενται σε έναν μάρτυρα υπεράσπισης
 Ο 40χρονος κατηγορούμενος- κτήνος  χωρίς ίχνος μεταμέλειας, υποστήριξε στην απολογία ότι ουδέποτε βίασε τα ανήλικα παιδιά
Η υπόθεση αυτή είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη όταν αποκαλύφθηκε πέρυσι με την επ' αυτοφώρω σύλληψη του 40χρονου Φίλιππου Λεβέντου την ώρα που επιβίβαζε 13χρονο αγόρι σε ειδικά διαμορφωμένο βαν με σκοπό να το αποπλανήσει.

Η δίκη σήμερα ήταν επεισοδιακή αφού σε διάλλειμα συγγενείς ενός 14χρονου κοριτσιού επιτέθηκαν με μπουνιές και γροθιές σε μάρτυρα υπεράσπισης του κατηγορουμένου. Το κορίτσι φέρεται να είχε βιαστεί από τον κατηγορούμενο τον Αύγουστο του 2014. Νωρίτερα η ανήλικη είχε μπει στην αίθουσα την ώρα της δίκης και εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι σε βάρος του 40χρονου βρίζοντάς τον, με τους συγγενείς της και τους αστυνομικούς να προσπαθούν μάταια να την ηρεμήσουν.
«O κατηγορούμενος δημιουργεί επίφαση κοινωνικών σχέσεων! Κέρδιζε την εμπιστοσύνη των θυμάτων του και εκμεταλλευόταν την ανηλικότητα τους». Με αυτά τα λόγια ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας ζήτησε την καταδίκη του 40χρονου, Φίλιππου Λεβέντου, για τον βιασμό του 14χρόνου κοριτσιού τον Αύγουστο του 2014 και την απόπειρα αποπλάνησης του 13χρόνου αγοριού. Αντίθετα, ο εισαγγελέας ζήτησε τη μετατροπή της κατηγορίας του βιασμού σε παρά φύσει ασέλγεια με ανήλικο για την περίπτωση ενός 15χρόνου αγοριού στην Ναύπακτο.
Ο εισαγγελέας τόνισε επίσης για τον 40χρονο πως «έχει αποκτήσει ροπή σε αυτές τις πράξεις και δεν μπορεί να αποβάλλει την έξη», προσθέτοντας πως είναι απόλυτα πεπεισμένος πως ο Φίλιππος Λεβέντος «είχε απόλυτη γνώση της ανηλικότητας των παθόντων και απόλυτη πρόθεση ερωτικής συναναστροφής με ανήλικους».

Ο 40χρονος κατηγορούμενος χωρίς ίχνος μεταμέλειας, υποστήριξε στην απολογία ότι ουδέποτε βίασε τα ανήλικα παιδιά καθώς τόσο η 14χρονη όσο και ο 15χρονος από τη Ναύπακτο συνεύρεθηκαν ερωτικά μαζί του με τη θέληση τους. Ειδικά για το κοριτσάκι τόνισε: "Της πρότεινα να κάνουμε έρωτα και κάναμε με τη συναίνεσή της", υποστηρίζοντας πως την γνώρισε σε ενα site για ομοφιλόφιλους όπου η ίδια παρουσιαζόταν ως αγόρι.

Για το 13χρονο αγόρι υποστήριξε πως γνωρίστηκαν σε «δωμάτιο» του Facebook για ομοφυλόφιλους. «Μου είπε να βρεθούμε στον Κορυδαλλό, μου είπε ότι είχε πρόβλημα και ότι τον κορόιδευαν οι φίλοι του. Του είπα να τα πούμε από κοντά, ότι είναι πολύ μικρός μου αλλά μου απάντησε ότι ήδη έχει κάνει κάποια πράγματα (σ.σ. ερωτικά)» ανέφερε ο 40χρόνος. Όσο αφορά στα βίντεο που βρέθηκαν στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του τόνισε ότι
είναι από προσωπικές του στιγμές και ότι κανένα από τα πρόσωπα που εμφανίζονται σε αυτά δεν είναι ανήλικο.

Η απόφαση του Δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί αύριο.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καψτε ζωντανο τον σατανιστη τον που..τη

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ , Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΘΟΣΟΝ ΟΙ ...ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥΣ... ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΤΑΞΙΜΟΥΣ . ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΛΑΞΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΡΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...