Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Η πιο άπαιχτη τραγουδίστρια ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ! ….«Τα είχα φτιάξει με Κριάρι κι έκλαιγα στο μαξιλάρι»





Νέο τραγούδι που θα κάνει θραύση το καλοκαίρι λανσάρει η ακατονόμαστη θεά με τίτλο «Μη μου πεις το ζώδιό σου». Τους στίχους  του νέου της σουξέ πρέπει να τους ακούσεις για να ….φτιάξεις τη μέρα σου.
Η Έφη Σαρρή, μας έχει συνηθίσει σε τραγούδια με ιδιαίτερο στίχο. «Στα βράχια της Αλόννησου, βρήκα το παντελόνι σου και τα ξυριστικά σου στα ανοιχτά της Κάσου» τραγουδούσε με νάζι και σκέρτσο πριν από πολλά χρόνια.
Ποιος δεν θυμάται το αμίμητο «Αφρικανέ, Αφρικανέ, θέλεις να κάνουμε κονέ» ή το άσμα απάντηση στο Λάκη Λαζόπουλο με στίχο «Άη σιχτήρι, Άη σιχτήρι θα κλειστώ σε μοναστήρι».
Για να μην παραθέσει κανείς και το επικό «Τι είχαμε, τι χάσαμε ψωλέο, σε ξεχάσαμε».
Ακόμη και για τις ανάγκες της προεκλογικής της εκστρατείας κάποτε, ως υποψήφια βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ. είχε επιστρατεύσει τον κλασικό πλέον στίχο «Σταυρώστε με, σταυρώστε με, στα χέρια σας σηκώστε με».
Σήμερα, η Έφη Σαρρή επιστρέφει με ένα ακόμη τραγούδι που κατακεραυνώνει το ζωδιακό κύκλο. «Μη μου πεις το ζώδιό σου, ούτε το ωροσκόπιό σου, βγάλε μόνο το μαγιό σου» εύχεται η αοιδός που έχει από έναν «καλό» λόγο για κάθε εκπρόσωπο των ζωδίων. Και επειδή τα λόγια είναι περιττά σε τέτοιες περιστάσεις, απλά πατήστε το play και… απολαύστε:


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΙΤΛΟ , " ΤΡΕΙΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΤΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥΝ Η ΛΑΡΙΣΣΑ ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑΝ ΑΙΤΙΑ " .....
ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΟ " ΤΡΕΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ " ........

Ανώνυμος είπε...

Απο Τα ακυκλοφορητα!
''Ασπρο το κεφαλακι του
ηταν ωσαν μπαμπακι
μα ξαφνου τον καταχεσε
ενα περιστερακι και απο
τοτε το μαλλακι του
το βαφει λιγουλακι
εγινε καφετι αφου το
ατιμο πτηνο αφησε κατι τι''...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...