Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Πως να τα ανακαλύψεις όλα τα τρωκτικά.



Πότε τρύπωσε το λαμόγιο και δεν το πήραμε είδηση.
Μέχρι και το κέρατο το Βερνικο..μένο συνάντησε ο  μπεκρούλιακας ο Γιουνκερ.. Όλο και ποιο πολύ θυμίζει τον άλλον  ανεκδιήγητο μπεκρούλιακα και πράκτορα της CIA Γιελτσιν που τον γύριζαν στις πιτσαρίες και στου Βασιλόπουλου, για να δοκιμάσει του πουλιού το γάλα, που.. δεν είχαν στην Ρωσία.
Συνάντηση  είχε την Τρίτη 21 Ιουνίου ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με τον Πρόεδρο της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδος (Ο.Κ.Ε.) Γιώργο Βερνίκο και τα μέλη της Ολομέλειας και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΚΕ
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της ΟΚΕ κ. Βερνίκου, και με τη συμμετοχή του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (Ε.Ο.Κ.Ε.) Γιώργου Ντάσση και του Επιτρόπου Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλου, τέθηκαν από τον κ. Βερνίκο τα προβλήματα των παραγωγικών φορέων της χώρας και επισημάνθηκε η αναγκαιότητα του κοινωνικού διαλόγου «ως απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρεση εκείνων των λύσεων και πολιτικών που όχι μόνο θα δείξουν τον δρόμο εξόδου από την κρίση, αλλά θα στρώσουν το μονοπάτι για μια κοινωνία ειρήνης, ευημερίας και δικαιοσύνης».

 

Ο Μίλτος, η Ντόρα ,ο Βαγγέλης, η Όλγα, ο Κωστής, η Κάλλια, ο Θειος Μιχάλης, ο…. Σόρος και το κακό συναπάντημα ,



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...