Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Mέχρι και το HAARP επιστράτευσαν .



Σε Γερμανική ομηρία από αύριο και η Αγγλία. Μόλις τελειώσει το Αγγλικό έργο, θα πάρει σειρά το Ρωσικό αφού είναι πρωτοφανές στα χρονικά  να υπάρχει ΑγγλοΓερμανικοΓαλλικός άξονας. Κάτι μεγάλο μαγειρεύουν και το επόμενο «εμπόδιο» είναι η Ρωσία.
Είναι δε τόσο αδίστακτοι που δολοφόνησαν εν ψυχρώ βουλευτή τια να επηρεάσουν το αποτέλεσμα, χωρίς …να ανοίξει μύτη.   
Mετ' εμποδίων η προσέλευση των ψηφοφόρων στα εκλογικά κέντρα...
Σε απέραντο ποτάμι έχουν μετατραπεί πολλοί δρόμοι σε Λονδίνο και Εσσεξ λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων που έπληξαν περιοχές της Βρετανίας τις τελευταίες ώρες.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα σημειώθηκαν στη νοτιοανατολική πλευρά του Λονδίνου και η προσέλευση των ψηφοφόρων στα εκλογικά κέντρα γίνεται μετ' εμποδίων αφού πολλοί δρόμοι έχουν μετατραπεί σε απέραντο ποτάμι. Είναι χαρακτηριστικό ότι η βροχή που έχει πέσει μέσα σε λίγες ώρες, πέφτει συνήθως σε ένα μήνα!

Λόγω των καταρρακτωδών βροχών, πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια. Οδηγοί παγιδεύτηκαν στα αυτοκίνητά τους ενώ σοβαρά προβλήματα υπάρχουν στην κυκλοφορία και στο δίκτυο ηλεκτροδότησης και μάλιστα ημέρα του ιστορικού δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι της Βρετανίας στην ΕΕ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Guardian", η πυροσβεστική της βρετανικής πρωτεύουσας δέχθηκε τις τελευταίες ώρες πάνω από τις 300 κλήσεις, ενώ πολλοί σταθμοί του μετρό στο Λονδίνο παραμένουν κλειστοί σήμερα το πρωί για λόγους ασφαλείας.

Brexit ή Bremain: Τα Γραφεία Στοιχημάτων έβγαλαν ήδη το «αποτέλεσμα»! (κάρτες)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...