Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Aφου έλυσε το πρόβλημα της φτώχειας, λύνει και τα ...εσωτερικά του.



Ο Λαφαζάνης είναι μεγάλος ηγέτης! Έπιασε τον σφυγμό του λαού και το ουσιαστικό του πρόβλημα!
Υπερφαλαγγίζει το ΣΥΡΙΖΑ ο Λαφαζάνης και δίνει νέους στόχους στο λαϊκό κίνημα και την ελληνική κοινωνία!
Το Συνέδριο της ΛΑΕ κι όχι κάποια επιτροπή του κόμματος, αποφάσισε πως δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν με το κόμμα-μαμά του Αλέξη.
Πέρα από τα γνωστά λόγια του αέρα... μπήκαν στην πρωτοπορία των λαϊκών αγώνων, έπιασαν τον παλμό του χειμαζόμενου Ελληνικού λαού και δεν δίστασαν: Το Συνέδριο αποφάσισε "το δικαίωμα ομοφυλόφιλων να υιοθετούν παιδιά"! 
Μόνον που τους πρόλαβε ο Μπεργκόλιο, ο οποίος δήλωσε: "Ως χριστιανοί οφείλουμε να ζητήσουμε συγχώρεση από τους γκέι..." (Papa: ''Come cristiani dobbiamo chiedere perdono ai gay'')

sibilla-gr-sibilla

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φιρμανι εφοριας 4.400 σε 4 δοσεις καθε δοση 1.100
Πληρωνονται ρε μαλακες κομμουνοφασιστες αυτα; Που θα βρεις να δωσεις μαζεμενα 1.100 για καθε δοση; Συν τον ΕΝΦΙΑ ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΥΔΑΠ συν τα εξοδα διαβιωσης πρεπει να αμοιβεσαι με 3.000 το μηνα για να ανταπεξελθεις οριακα.
Δεν θελουν να μαζεψουν χρηματα, κατασχεσεις επιζητουν εκει στοχευουν, να μας ξεσπιτωσουν και να παραδωσουν τη χωρα στα Πακιστανια.
Εχεις την αλλη κ λεει 400 χρονια ημασταν σκλαβωμενοι στους Τουρκους τι ειναι 99 χρονια αλυσοδεμενοι στο αρμα της Χιτλερικης Ευρωπης κ αντι να τους παρουμε τα κεφαλια και να παιζουμε μπαλλα ΟΛΩΝ -ΔΕΞΙΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ- καθομαστε μοιρολατρικα να περιμενουμε το τελος μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...