Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Δεν είχε λήξει ακόμη το… συμβόλαιο του… Καλοψιδιώτη.




"Φαρ ουέστ", στην οδό Καταλυμάτων στην Αγία Νάπα, 4 χρόνια μετά  το πενταπλό φονικό όπου δολοφονήθηκαν, εν ψυχρώ, πέντε φρουροί του επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη. Στον γνωστό ως «πενταπλό φόνο», δολοφονήθηκαν τρεις Κύπριοι και δύο Ρουμάνοι.

Πέρυσι στις 20 Ιουνίου άγνωστοι δολοφόνησαν τον πατέρα του έξω από την οικία του.

Αυτή την φορά νεκρός έπεσε ο Επιχειρηματίας που είχαν σκοτωθεί οι φρουροί του ο Φανος Καλοψιδιωτης που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Αγίας Νάπας , Καθώς και ο κουμπάρος του λοχίας της ΚΥΠ με τη σύζυγο του, επίσης, αστυνομικό. -
Την ώρα του μακελειού ο γνωστός επιχειρηματίας εξερχόταν από μπαρ της Αγίας Νάπας μαζί με φρουρούς και φίλους του.
Άγνωστος άντρας ο οποίος φορούσε κουκούλα, τον προσέγγισε, ανέσυρε όπλο και το πυροβόλησε. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους «φρουρούς» του επιχειρηματία, για να πέσει ο δράστης νεκρός.
Ο αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τον επιχειρηματία, έπεσε επίσης νεκρός, ενώ υπάρχουν και δύο σοβαρά τραυματίες, ένας εκ των οποίων επίσης αστυνομικός. Νεκρός είναι και πέμπτος άντρας η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον δεύτερο δράστη, ο οποίος ξεψύχησε σε βενζινάδικο στο οποίο είχε μεταβεί κυνηγημένος μετά την δολοφονική επίθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες το άγριο φονικό συνέβη όταν τα τέσσερα πρόσωπα έβγαιναν από εστιατόριο το οποίο βρίσκεται στον δρόμο που πριν 4 χρόνια έγινε το πενταπλό φονικό της Αγίας Νάπας.  Τότε, δύο άντρες προσέγγισαν το σημείο και άρχισαν να πυροβολούν. Το μέγεθος της τραγωδίας έρχεται να επιτείνει η πληροφορία ότι το φονικό φέρεται να έγινα μπροστά στα μάτια των παιδιών του αστυνομικού και της γυναίκας του που έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες του δολοφόνου. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πεσμου τις παρέες σου να σου πω ποιος είσαι. Νόμιζε ότι θα τον γλυτώσουν .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...