Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Ο Πάκης έχει κακή εμπειρία από… παντρεμένες. Ακόμη πονάνε οι μασέλες του.




Ακούγεται απίστευτο αλλά, όπως αποκαλύπτει σήμερα το Press-Gr, είναι πέρα ως πέρα πραγματικότητα: Εδίωξαν μια εργαζόμενη η οποία ήταν έγκυος (στο τέταρτο παιδί) στον 7ο μήνα!!
Ακριβώς! Η γυναίκα που κατείχε τη θέση Προϊσταμένης Διοικητικής Μέριμνας στην Προεδρία της Δημοκρατίας απομακρύνθηκε αν και βρισκόταν στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Και ποια ήταν η αιτιολογία; Κάποιο παράπτωμα ή κάποια ανεπάρκεια; Όχι. Απομακρύνθηκε επειδή, όπως της είπαν, ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης!
«Η Διευθύντρια με κάλεσε στο γραφείο και μου είπε αυτολεξεί  ''…έχει ήδη υπογραφεί η άρση απόσπασής σας. Επειδή μείνατε έγκυος και επειδή θα λείψετε σε άδεια, θα πρέπει να αντικατασταθείτε''» έχει καταγγείλει η ίδια, σε έγγραφό της, αναφερόμενη στην αρμόδια Διευθύντρια της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Υπαινίσσεται σαφώς μάλιστα ότι η αντικατάστασή της από τον εν λόγω υπάλληλο είχε προαποφασιστεί.

Θα μπορούσε ο ισχυρισμός αυτός να μην αληθεύει; Θα μπορούσε. Όμως η γυναίκα αυτή, καθώς δεν της κοινοποιήθηκε κανένα σχετικό έγγραφο, έστειλε επιστολή με όλο το ιστορικό της υπόθεσης στον Γενικό Γραμματέα της Προεδρίας της Δημοκρατίας , πρέσβη Γεώργιο Γεννηματά, με ημερομηνία 13 Φεβρουαρίου 2016. Όσα καταγγέλλει είναι συγκλονιστικά και αυτά μόνο ήταν αρκετά για να διαταχθεί έλεγχος. Όμως, όχι μόνο δεν υπήρξε απάντηση αλλά ακολούθησε και πλήρης σιωπή. Γιατί κ. Γεννηματά;

«Δεν έχω ακούσει ποτέ να φεύγεις για άδεια κύησης ή ανατροφής και να χάνεις την θέση σου» γράφει στην καταγγελία της, από την οποία προκύπτει μείζον θέμα. Ασφαλώς η αντικατάσταση ενός υπαλλήλου -και δη στην Προεδρία της Δημοκρατίας- που έχει αποσπαστεί από άλλη υπηρεσία, δεν είναι κάτι καινοφανές ούτε επιλήψιμο. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε όμως την απομάκρυνση μιας εγκύου και μάλιστα στον 7ο μήνα υπό συνθήκες επιεικώς απαράδεκτες και -φυσικά- επικίνδυνες για την υγεία της. Ούτε ο χειρότερος εργοδότης δεν θα «έδιωχνε», ακόμη κι αν μπορούσε, μια γυναίκα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Στην Προεδρία της Δημοκρατίας φαίνεται ότι έγινε κι αυτό…

 

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ! ΕΔΙΩΞΑΝ έγκυο 7 μηνών από την Προεδρία της Δημοκρατίας! Τι λέει ο Πρ. Παυλόπουλος;


Η Κυψέλη θα τον φάει...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...