Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Η λογική που σπάει καρύδια. Θα κάνουν κάθε τρεις μήνες δημοψήφισμα για το ίδιο θέμα;


Πάνω από ένα εκατομμύριο υπογραφές λένε ότι έχει συγκεντρώσει μία ηλεκτρονική αίτηση, η οποία απευθύνεται στο βρετανικό κοινοβούλιο και ζητά να διοργανωθεί ένα δεύτερο δημοψήφισμα, μετά από εκείνο της Παρασκευής που «έβγαλε» τη χώρα από τη ΕΕ.  
Η αίτηση, η οποία υποβλήθηκε από τον William Oliver Healey, δηλώνει τα εξής: «Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι καλούμε την κυβέρνηση να θεσπίσει και να εφαρμόσει έναν κανονισμό που θα ορίζει ότι, εάν το ποσοστό ψήφων υπέρ της παραμονής ή της εξόδου είναι λιγότερο από 60%, με προσέλευση μικρότερη από 75%, θα πρέπει να διεξάγεται επαναληπτικό δημοψήφισμα».
Δηλαδή κατά τον πανηλίθιο William Oliver Healey, επειδή δεν του άρεσε το αποτέλεσμα με μια δικαιολογία της πλάκας θέλει επανάληψη. Και όταν δεν ικανοποιηθούν οι χαμένοι γιατί πάντα θα υπάρχουν κάποιοι χαμένοι, δεν γίνετε να κερδίσουν όλοι, θα κάνουν το ίδιο, και ξανά μανά επανάληψη του δημοψηφίσματος.
Την ίδια στιγμή, η online εκστρατεία που ξεκίνησε εχτές το άλλο νούμερο δημοσιογράφος Τζέιμς ο’ Μάλι και η οποία διεκδικεί την ανακήρυξη της βρετανικής πρωτεύουσας σε «ανεξάρτητη πόλη-κράτος» που θα έχει δικαίωμα να παραμείνει στην ΕΕ, έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 100.000 υπογραφές, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα.
Δεκάδες χιλιάδες άτομα έσπευσαν να δηλώσουν την υποστήριξή τους στην διαδικτυακή αίτηση του Βρετανού δημοσιογράφου (με τον εύγλωττο τίτλο «Londependence») η οποία απευθύνει έκκληση στον Δήμαρχο της πόλης, Σαντίκ Καν να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε το Λονδίνο να αποφύγει το Brexit, με το επιχείρημα ότι η μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων του ψήφισε Bremain!
Συγκεκριμένα 2.263.519 Λονδρέζοι ψήφισαν να παραμείνει η χώρα τους στην ΕΕ, ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο βρέθηκαν 1.513.232 συμπολίτες τους.
Δηλαδή όσοι μαζεύουν υπογραφές μπορούν να ανακηρύξουν την πόλη τους …κράτος.
Αυτό να μην το διαβάσουν οι τούρκοι της Θράκης  και ….γλυκαθούν .
Παρόλο που το Brexit επικράτησε στο βρετανικό δημοψήφισμα η "εντολή" που ερχόταν από την Σκωτία ήταν σαφής: Παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση με ξεκάθαρο ποσοστό 62%!

Αυτή ήταν κι η αφορμή για να δρομολογηθούν εξελίξεις και μάλιστα ραγδαίες. Κι αυτό διότι η Βρετανία βρίσκεται πλέον εκτός της... μπλε σημαίας... με τα αστέρια, ενώ περισσότεροι από 6/10 Σκωτσέζοι ψήφισαν το αντίθετο!

Έτσι, η πρωθυπουργός της χώρας, Νίκολα Στέρτζιον, ανακοίνωσε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου πως η κυβέρνηση της χώρας δρομολογεί νέο δημοψήφισμα, για την ανεξαρτησία της χώρας από την Μεγάλη Βρετανία!
Μήπως ήρθε η ώρα και…. της ανεξάρτητης ΚΡΗΤΗΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να μη φοβασαι εχουμε πολιτικα πλατάρια εδω. Ο Αιβαλιωτης πριν λιγες ωρες ειπε το εξης αμιμητο:
Ο Φαραντζ της Ελλαδας ειναι ο Καρατζαφερης.
Οχι μη φανταστεις οτι παρακολουθω την εκπομπη του, αλλαζα λαδια και επλενα το μηχανακι και τα ακουγα απο την τηλεοραση της γειτονισσας. Ο στρατοφυγος Αιβαλιωτης εχει μια πατριωτικη εξαρση ζηλευτη για γερους κ γριες με Αλτσχαιμερ κ Παρκινσον.

Ανώνυμος είπε...

Το μεγάλο ερώτημα είναι ένα. Θα καταφέρουν όλοι οι λαθρονομιμοι μουσουλμανοπακιστανοι και άλλοι να αλώσουν μια ….Μεγάλη Βρετανία ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ; Eαν…ΝΑΙ, μαύρο φίδι που μας έφαγε ΟΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΡΑΤΖ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ....???.....
ΕΛΑ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΟ ΜΗ ΓΥΡΕΥΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ...ειναι αυτοs τηs κατεριναs ο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ MIZAΣ-ΝΟΝΟΣ ΚΑΜΠΟΤΙΝΟΣ ΣΑΒΑΝΟΤΣΕΠΗΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΨΕΥΤΟΜΙΜΟΣ ΠΑΡ΄ΟΛΙΓΟΝ ΔΙΓΑΜΟΣ ερωτυλοs σεβασμιοs γερονταs με το ενα νεφρο και τον καθετηρα;;;ο βαψωμαλλιαs τηλε μπουρδο κλανο πορδο πρωκτοs λαοπρο βληταs λααρχηs;;;
ΛΑΟΣ:Το σουπερ μαρκετ του γλοιωδουs και του γελοιου!
santo-rinios.blogspot.g//blog-post_3312.html
''Ψιλο τον Καρατζαφερη-Ερχεται Ο''ΛΑΙΚΟΣ OFFSHORE...
Ο''πατριωτισμοs''του κολλαγονου!YouTube!
ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ....Ν.3.wmv!
Ο ΦΑΡΑΝΤΖ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ την ευρωβουλευτη ΤΖΑΒΕΛΑ του ΛΑΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Το βρηκα γελαστε ελευθερα
https://youtu.be/6XYLxWaU87k?t=14m59s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...