Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Ποιος λέει ψέματα ; Ο Σούλτς ο Τσίπρας η και οι δύο ;



"Η φορολογική πολιτική είναι εθνική αρμοδιότητα των κρατών-μελών της Ε.Ε. και η ελληνική κυβέρνηση είναι ελεύθερη να εισαγάγει φορολογικούς νόμους" τονίζει ο Μάρτιν Σουλτς απαντώντας στην επιστολή που του απέστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αιγίου για τα σκληρά μέτρα που επιβάλλονται στον ελληνικό λαό.
"Η απάντηση αυτή εκθέτει όλους τους έλληνες πολιτικούς που τόσα χρόνια συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον κόσμο αδιαπραγμάτευτα, με γνώμονα μόνο να παρουσιάζουν λογιστικά νούμερα και καταλύοντας κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας και αρχών της ΕΣΔΑ" σημειώνει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου Γιώργος Μπέσκος, που θεωρεί πως ο κ. Σουλτς ουσιαστικά 'εξαφανίζει' το γνωστό άλλοθι των εκάστοτε κυβερνώντων πως 'τα μέτρα επιβάλλουν οι θεσμοί'.
Αναλυτικά, η απάντηση του κ. Σουλτς (μεταφρασμένη ) είναι η εξής:
Αγαπητοί κ.κ. Μπέσκο και Μανωλόπουλε
Ευχαριστώ πολύ για το e-mail σας της 18ης Μαΐου 2016, με το οποίο εκφράζετε τη διαμαρτυρία σας για το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στις 8 Μαΐου 2016.
Το Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιο κι εγώ προσωπικά, γνωρίζουμε το βαρύ φορτίο και τις προσπάθειες των ελλήνων πολιτών και φορολογουμένων εν μέσω της χρηματοπιστωτικής και οικονομικής κρίσης και θα ήθελα να εκφράσω την απόλυτη στήριξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τον ελληνικό λαό και την ελληνική κυβέρνηση στο να εφαρμόσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως.
Όπως πιθανόν γνωρίζετε, η φορολογική πολιτική είναι εθνική αρμοδιότητα των κρατών-μελών της Ε.Ε. και η ελληνική κυβέρνηση είναι ελεύθερη να εισαγάγει φορολογικούς νόμους όπως ο προαναφερθείς, εφόσον είναι συμβατοί με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο.
Αν θεωρείτε πως το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο παραβιάζουν το Ευρωπαϊκό Δίκαιο -κάτι που δεν μπορώ να εκτιμήσω βάσει των διαθέσιμων πληροφοριών- ίσως επιθυμείτε να υποβάλετε επίσημη διαμαρτυρία προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Κομισιόν) μέσω της ιστοσελίδας της.
Ελπίζω πως θα βρείτε χρήσιμες αυτές τις πληροφορίες
Ειλικρινά δικός σας
Μάρτιν Σουλτς
.press-gr


ΕΜΠΟΡΟΣ ΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 6.000 ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ 5.709 ΕΥΡΩ !!!
Έμπορος με κέρδη 6.000 ευρώ, με 3 ανήλικα τέκνα, με σπίτι παραχωρούμενο από τους γονείς του 90 τ.μ. μόλις, με Ι.Χ. πενταετίας 1390 κ.εκ. και σύνολο τεκμηρίων 12.000 ευρώ.

Προκύπτει φόρος 5.709 όπως βλέπετε στο εκκαθαριστικό.

Στον φόρο συμπεριλαμβάνεται 650 ευρώ τέλος επιτηδεύματος , έκτακτη εισφορά 122,50 ευρώ και προκαταβολή επόμενου έτους 1751,75 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...