Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των CIA και DIA συνεχίζετε η δήθεν Πανορθόδοξη σύνοδος.




Χωρίς την παρουσία ούτε καν παρατηρητών από τα Πατριαρχεία Μόσχας, Αντιοχείας, Βουλγαρίας και Γεωργίας, συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα στο Κολυμπάρι Χανίων, η Πανορθόδοξη Σύνοδος. Στην πρωινή συνεδρίαση της Τρίτης 21 Ιουνίου 2016, κυριάρχησε το ζήτημα της Διασποράς και εξακολούθησε να απασχολεί και το απόγευμα. Η Πανορθόδοξη πραγματοποιείται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. 
Το Κολυμπάρι, όπου διεξάγεται είναι αστακός, όπως και όλη η ευρύτερη περιοχή. Στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί προς την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης η Τροχαία έχει απαγορεύσει τη στάθμευση σε όλα τα οχήματα ενώ υπάρχει πλήθος περιπολικών δεξιά και αριστερά των δρόμων. 
Στη θάλασσα, κάτω ακριβώς από την Ορθοδοξη Ακαδημία Κρήτης υπάρχουν τρία σκάφη του Λιμενικού Σώματος ενώ μισό χιλιόμετρο πριν από την Ιερά Μονή Γωνιάς υπάρχει μία κλούβα και περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.
Οι αστυνομικοί περνούν από εξονυχιστικό έλεγχο όχι μόνο όλους όσοι επιθυμούν να προσεγγίσουν την Ορθόδοξη Ακαδημίας Κρήτης αλλά και το ιστορικό μοναστήρι τη Γωνιάς. Κάθε δημοσιογράφος, κάθε μέλος αντιπροσωπείας των ορθόδοξων και μη εκκλησιών μπορεί να προσεγγίσει το χώρο μόνο με την ειδική διαπίστευση που έχει λάβει. Είσοδος χορηγείται κατά περίπτωση σε επισκέπτες ενώ η διέλευση των οχημάτων απαγορεύεται. Ακόμη και αυτά που έχουν ειδική άδεια περνούν από έλεγχο με ειδικό καθρέπτη που ελέγχει το σασί του αυτοκινήτου.
Μαθαίνουμε ότι στην πατριαρχική αντιπροσωπία συμμετέχουν δύο γυναίκες εκ των οποίων η μία είναι σύμβουλος στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας των ΗΠΑ έχει συνεργασθεί με την Αμυντική Υπηρεσία Πληροφοριών (DIA) την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) και όχι μόνο. Γιατί το βαθύ κράτος της Αμερικής ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την Ορθοδοξία ; Μήπως τελικά πίσω από όλη αυτή την προσπάθεια βρίσκεται ο διεθνής Σιωνισμός που κινεί τα νήματα διότι κατά τα άλλα η Σύνοδος θα είναι περιχαρακωμένη μη τυχόν πάει και κανένας «ζηλωτής» μοναχός και διαμαρτυρηθεί. Γυναίκες όμως σε Οικουμενική Σύνοδο και μάλιστα σύμβουλοι μυστικών υπηρεσιών κάτι τρέχει!




Τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ φθάνει το κόστος της Μεγάλης Συνόδου που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Κρήτη. Έτσι δήλωσε στο πρακτορείο Ria Novosti ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος, στέλεχος της Αρχιεπισκοπής Αμερικής. Όπως είπε το ποσό προέρχεται από δωρεές κυρίως Ελλήνων, τόσο ελληνοαμερικανών όσο και ημεδαπών, με τις δωρεές από ΗΠΑ να φθάνουν το 1, 5 εκατομμύριο ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...