Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

Γιατί υπάρχει κάποιος μη ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που έχει αναλάβει την σίτιση κ.λ.π των λάθρο;Nα μας το πείτε να το μάθουμε.
Σοκ λένε έχει προκαλέσει ακόμη και στην Κουμουνδούρου η τεκμηριωμένη (και πολιτικά) καταγγελία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών Αφροδίτης Σταμπουλή σε βάρος του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ (!) της περιοχής Τάππα ο οποίος επιχείρησε να κάνει «μπίζνα» εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με την σίτιση των δύσμοιρων μεταναστών. Η βουλευτής εξαπέλυσε τα «πυρά» της προς το μέλος της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τάπα, υποστηρίζοντας πως μαζί με την κόρη του έχουν αναλάβει τη σίτιση των προσφύγων ύψους 750.000 ευρώ.
To πιο σοκαριστικό της υπόθεσης είναι πως ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών Τάππας, που πήγε να στήσει το «κόλπο» είναι ο αναπληρωτής του κόμματος, συνολικά του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, για το Προσφυγικό! 
Επί του θέματος πάντως δεν χρειάζεται κανένα περαιτέρω σχόλιο από μέρους μας, αφού η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τα λέει όλα μέσα σε ενάμιση λεπτό.
«Η Νομαρχιακή μας έχει μία ιδιομορφία, από την ημέρα που εκλέχθηκε η ηγεσία της Νομαρχιακής φροντίζει να συνεδριάζει μόνο αν έχει εξασφαλισμένο πως βρίσκομαι 600 χλμ μακριά. Από την Κυριακή των Βαϊων που εκλεχθεί εγώ έχω παραστεί μία φορά την Μ. Παρασκευή την ώρα που κόντευε να βγει ο Επιτάφιος για να εκλέξουμε συντονιστή τον κ. Κοτρώνη και αναπληρωτή τον κ. Τάπα και μία φορά στις 29/6 που είχα έρθει για την κατάθεση στεφάνων. Θα δούμε πότε θα οριστεί η συνεδρίαση της Νομαρχιακής η οποία θα συζητήσει το θέμα για να δούμε θα υπάρχει αυτή την φορά η πρόνοια να βρίσκομαι 600 χλμ μακριά ή θα γίνει ενώ είμαι εδώ.
Αυτό είναι το ένα θέμα με τις συνεδριάσεις της Νομαρχιακής, το δεύτερο είναι επί της ουσίας. Εγώ τώρα άκουσα κάποιες λεπτομέρειες για τα τυπικά του διαγωνισμού αν έγινε έγκαιρα, πόσοι έλαβαν μέρος, εγώ τώρα τα έμαθα. 

Αυτό που ξέρω είναι ένα άλλο ηθικό θέμα, η συντονίστρια του χώρου η κ. Χρύσα Τάπα είναι κόρη του κ. Τάπα, δηλαδή η κ. Τάπα που θα παραλαμβάνει τα τρόφιμα από τον πατέρα της και θα τα ελέγχει και υποτίθεται ότι θα πάρει και κάποια μέτρα εάν αυτά δεν είναι όπως πρέπει, είναι κόρη του προμηθευτή, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, αυτό είναι το ηθικά ασυμβίβαστο πέρα από την ιδιότητα του ως αναπληρωτής συντονιστής υπεύθυνος για το προσφυγικό, δεύτερο ηθικά ασυμβίβαστο, δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά, δεν είναι αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ.
 Θεωρώ πως υπάρχει τεράστιο ηθικό θέμα και δεν θα πρέπει να το χρεωθεί συνολικά ο ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...