Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Η γαλλική αστυνομία τους βγάζει το μπουρκίνι

Φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Guardian απεικονίζουν Γάλλους αστυνομικούς να επιχειρούν στην παραλία και να αναγκάζουν μία μουσουλμάνα να βγάλει το μπουρκίνι που φοράει στην παραλία της Νίκαιας.
Οι αρχές σε πολλές περιοχές της Γαλλίας, και στη Νίκαια όπου τον περασμένο μήνα σημειώθηκε η πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση, έχουν απαγορεύσει το «μαγιό» που καλύπτει το σώμα και το κεφάλι των γυναικών.
Τουλάχιστον τέσσερις Γάλλοι αστυνομικοί, όπως φαίνεται στην φωτογραφία, βρίσκονται δίπλα στη γυναίκα, η οποία βγάζει το μπλε μπουρκίνι που φοράει και ένας από τους αστυνομικούς μοιάζει να παίρνει τα στοιχεία της γυναίκας ή να της κόβει πρόστιμο. Τουλάχιστον ακόμη δύο μουσουλμάνες πλήρωσαν πρόστιμο για την αμφίεσή τους σε παραλία στις Κάννες, σύμφωνα με την εφημερίδα. Η γυναίκα είπε ότι δεν είχε πρόθεση να κολυμπήσει τονίζοντας ότι φορούσε ένα κλασικό μαντήλι στο κεφάλι της, το χειρότερο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν ότι πολλοί στην παραλία της φώναζαν να πάει σπίτι της, ενώ η κόρη της είχε ξεσπάσει σε κλάματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...