Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Μια χαρά στόχοι είναι για… τις…. Ρωσικές Πυρηνικές βόμβες..



Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια. Ο επόμενος πόλεμος μεταξύ μεγάλων δυνάμεων και όχι μεγάλων με ξυπόλυτους που βρήκαν να ξεχαρμανιάσουν κάποιοι, δήθεν μεγάλοι , θα στείλει όλους πίσω στις σπηλιές.
  
Δεκάδες ενδεχομένως και εκατοντάδες αμερικανικά άρματα μάχης M1A2 Abrams φορτώθηκαν σε σιδηροδρομικούς συρμούς στην Γερμανία με κατεύθυνση στην ανατολική Ευρώπη. Αυτό αναφέρουν πληροφορίες από ανεξάρτητα ΜΜΕ τα οποία παραθέτουν φωτογραφίες από την φόρτωση των αρμάτων μάχης.
Όπως αναφέρεται δεν έχει γίνει γνωστός ο ακριβής τόπος προορισμού των αρμάτων αλλά εκτιμάται πως είναι η Πολωνία ή οι Βαλτικές Δημοκρατίες ενώ ενδεχομένως αριθμός μπορεί να καταλήξει μέχρι και στην Ουκρανία.
Η αιφνιδιαστική αυτή μετακίνηση των αμερικανικών αρμάτων μάχης έρχεται σε μια περίοδο ιδιαίτερα αυξημένης έντασης στην ανατολική Ευρώπη με τις ρωσικές δυνάμεις να πραγματοποιούν τις μεγαλύτερες στρατιωτικές ασκήσεις για το 2016.








Δείτε από τον τίτλο πόσο γλυκά το σερβίρουν στην Γαλλία.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...