Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

Το ….εκκολαπτήριο .Αλλαγή ηγεσίας στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής. Μετά από τρία χρόνια η σκυτάλη πέρασε στον Δημήτρη Μπαλτάκο, με τον απερχόμενο πρόεδρο να συνεχίζει από το πόστο του γενικού γραμματέα.
Ο Δημήτρης Μπαλτάκος σε ηλικία 29 ετών είναι ο νεότερος πρόεδρος στην ιστορία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.  Ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι γιος του Τάκη Μπαλτάκου, νομικού  σύμβουλου  της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία όμως από δω και πέρα θα συνεχίσει έχοντας μόνο τη δεύτερη ιδιότητα του.
Συγκεκριμένα η πράσινη ΚΑΕ αφού συνεχάρη τον Δημήτρη Μπαλτάκο για την εκλογή του ανακοίνωσε: «την αποχώρηση του κυρίου Παναγιώτη  Μπαλτάκου από τη θέση του αντιπροέδρου και από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας και την  παραμονή του με την  ιδιότητα του  νομικού συμβούλου, ώστε να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε διοικητικός συσχετισμός μεταξύ των δύο διοικήσεων. Οι δύο διοικήσεις θα συνεχίσουν την άψογη έως τώρα  και  ανεξάρτητη συνεργασία τους  υπό την σκέπη της μεγάλης Παναθηναϊκής οικογένειας. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό Α.Ο. ποικιλοτρόπως, όπως έκανε πάντα».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από την εποχή του ταξιαρχου Ασλανίδη και του πρωτοπαλίκαρου του Ιωαννίδη του Μιχάλη Κιτσιου ήταν εκκολαπτήριο φιδιών.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...