Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

Επίθεση στα ΜΜΕ εξαπέλυσε η μητέρα του χρυσού Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, Σοφία Πετρούνια.Η κ. Πετρούνια θεωρεί ότι υπάρχουν Έλληνες πρωταθλητές, που δεν τα πήγαν καλά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η προσπάθειά τους δεν προβλήθηκε από τα ΜΜΕ.
«Πρέπει να συνεχισθεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και αφού είσαστε ικανοί και έντιμοι μπορείτε να ενισχύσετε μέσα από τα μέσα μαζικής δικτύωσης όλο τον αθλητισμό. Είμαι περήφανη για το παιδί μου αλλά είμαι περήφανη για όλους τους Έλληνες που πήγανε ολυμπιάδα. Όλοι δώσανε το αίμα τους, τώρα κάποιοι πήρανε μετάλλιο κάποιο δεν πήρανε.
Ο Λεύτερης σήμερα είναι Ολυμπιονίκης, αύριο μπορεί να μην είναι. Αύριο εσείς θα κάνετε δεξιά και θα φύγετε και θα πάτε εκεί σε αυτόν που έχει κρεμασμένο το μετάλλιο. Δεν είναι έτσι. Έφυγε και ο Μάρας από την πίσω πόρτα, δεν τον είδατε», τόνισε η μητέρα του «χρυσού» Ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής.
«Δεν είμαι συγκινημένη ακριβώς, έχω και έναν θυμό μέσα μου για όλα τα παιδιά που δεν ανταμειφτήκανε, όχι από εκεί, από την Ελλάδα. Και για να είμαι και πιο σαφής το πρόγραμμα της Μιλούση δεν το έδειξε κανείς, απαράδεκτο. Επειδή έπεσε; Απαράδεκτο. Για μένα απαράδεκτο. Έπρεπε να παρουσιάσετε όλους τους Έλληνες αθλητές» συμπλήρωσε.

 

Στον Πάκη  οι Έλληνες Ολυμπιονίκες .Του έδωσαν την ελληνική σημαία με τις υπογραφές τους [εικόνες]


Η Αννα Κορακάκη ξεσπάει: Ποτέ δεν με προσκάλεσαν στο προεδρικό -Είναι θλιβερό και αναξιοπρεπές


Πατέρας  Κορακάκη: Δεν μας πήραν ούτε για συγνώμη -Τι μου είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο τηλέφωνο 

 

Μία «φτηνή τσούλα» είσαι, βλάκα μου!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...