Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Δημιούργημα της DIA ο ISIS .Για αυτό τον λόγο του κήρυξε τον πόλεμο ο Ερντογάν. Τους θεωρεί ανθρώπους των αμερικανών που πήγαν να τον ρίξουν, και αντιποίνων για λογαριασμό της Μέρκελ στους Αμερικάνους.

Εκμεταλλευόμενη την συνταγματική παράγραφο που ονομάζεται το «Freedom of Information Act» (ελευθερία στην πρόσβαση πληροφοριών) η νομική υπηρεσία Judicial Watch κατόρθωσε να αποκτήσει άκρως απόρρητο έγγραφο της αμερικανικής μυστικής υπηρεσίας του στρατού «Defense Intelligence Agency» (πιο γνωστής ως DIA) που αναφέρεται στην δημιουργία του ISIS: “THE WEST, GULF COUNTRIES, AND TURKEY [WHO] SUPPORT THE [SYRIAN] OPPOSITION . . . [SUPPORT] ESTABLISHING A DECLARED OR UNDECLARED SALAFIST PRINCIPALITY IN EASTERN SYRIA . . . IN ORDER TO ISOLATE THE SYRIAN REGIME . . .”. (Η Δύση, οι χώρες του Κόλπου και η Τουρκία που υποστηρίζουν την συριακή αντιπολίτευση δημιουργούν μία Σαλαφιστική οντότητα στην ανατολική Συρία, προκειμένου να απομονώσουν το συριακό καθεστώς).
Το έγγραφο είχε αποκτηθεί από την Judicial Watch με αφορμή την φονική επίθεση στο αμερικανικό προξενείο στη Βεγγάζη, αλλά τότε δεν είχε δοθεί μεγάλη σημασία σ’ αυτό. Ώσπου ρωσικό υπόμνημα 50 σελίδων στον ΟΗΕ, αποκάλυπτε το αμερικανικό «Σχέδιο Β» της δημιουργίας του ISIS από την DIA.
Στο ρωσικό υπόμνημα αναφερόταν ότι τα χημικά που υποτίθεται ότι χρησιμοποιούσε το καθεστώς Άσαντ, είχαν χορηγηθεί στους «επαναστάτες» από τον πρίγκιπα Bandar της Σαουδικής Αραβίας.
Αλλά πώς να πληροφορηθεί ο πολίτης της Δύσης για το παρασκήνιο της δημιουργίας του ISIS, όταν τα δυτικά Μέσα Ενημέρωσης έχουν ως βασικό πληροφοριοδότη τα αυστηρά ελεγχόμενα αμερικανικά Μέσα. Πλην –ευτυχώς- των εναλλακτικών ιστοσελίδων αδέσμευτης πληροφόρησης.

Οι ειδήσεις που είχαν επιμελώς αποσιωπηθεί από τα «αξιόπιστα» δυτικά Μέσα:

# Στις 23 Φεβρουαρίου 2015 το πρακτορείο «FARS» είχε μεταδώσει ότι ο ιρακινός στρατός είχε καταρρίψει δύο βρετανικά μεταγωγικά που μετέφεραν οπλισμό για τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Χαλιφάτου.

# Την 1η Μαρτίου 2015 το πρακτορείο «FARS» είχε μεταδώσει πως οι ιρακινές δυνάμεις γνωστές και ως “Al-Hashad Al-Shabi” κατέρριψαν αμερικανικό ελικόπτερο που μετέφερε οπλισμό για το ISIS.

# Στις 10 Απριλίου 2015, το «Press TV» μετέδωσε πως μετά από συριακό αίτημα το Ισλαμικό Χαλιφάτο χαρακτηρίσθηκε τρομοκρατική οργάνωση. Κάτι που δεν αποδέχθηκαν τότε, ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία και Ιορδανία.

# Ουδέν δυτικό Μέσο είχε δημοσιοποιήσει φωτογραφίες μελών τους ISIS με τατουάζ του αμερικάνικου στρατού.

 # Στις 19 Mαΐου 2015, Brad Hoof από το levantreport.com αποκαλύπτει απόρρητο έγγραφο των αμερικανικών στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών του 2012 που ανέφερε: «Θα ενισχύσουμε την άνοδο του Ισλαμικού Χαλιφάτου προκειμένου να απομονωθεί το συριακό καθεστώς».

# Στις 22 Ιουνίου 2015, ο πρώην συνεργάτης της CIA Steven Kelley, εξηγούσε, πως «οι ΗΠΑ δημιούργησαν τον ISIS για χάρη του Ισραήλ ώστε να μην τελειώνει ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή ώστε να μην ασχολούνται όλοι με το Ισραήλ, ενώ θα ωφελούνται από τις παραγγελίες όπλων οι πολεμικές βιομηχανίες αλλά και οι γερουσιαστές που τις υποστηρίζουν».

Στις 11 Ιουλίου 2015 ο Gordon Duff, αρχισυντάκτης στο veteranstoday.com αποκάλυψε από τους φακέλους στενού συνεργάτη του γερουσιαστή John McCain το στημένο video ενός «αποκεφαλισμού» από τζιχαντιστές. Λες και πρόκειται για σκηνικό από ταινία του Χόλυγουντ.
Μόλις στις 12 Ιουλίου 2015, στο περιοδικό ΤΙΜΕ, υπάρχει η «πρωτοφανής παραδοχή» ότι «το ISIS ανεφοδιάζεται με όπλα και από χώρες του ΝΑΤΟ» και ότι «η είδηση μεταδίδεται μόνον από εναλλακτικά Μέσα ενημέρωσης».

# Στις 18 Νοεμβρίου 2015 ο Βλαντίμιρ Πούτιν, εξέθεσε 40 χώρες μερικές από τις οποίες ανήκουν στην G-20, ότι ενισχύουν οικονομικά το ISIS, και είπε ότι με πρόφαση ότι βομβαρδίζουν τους τζιχαντιστές, οι ΗΠΑ καταστρέφουν βασικές δομές της Συρίας.

# Στις 22 Νοεμβρίου 2015 πολλαπλές πηγές αποκαλύπτουν ότι διεξάγεται λαθρεμπόριο πετρελαίου από τον ISIS μέσω Τουρκίας και μάλιστα κατονομάζεται ο γιός του Ερντογάν ότι κερδίζει από το λαθρεμπόριο αυτό.
Αλλά από τότε που ξεχάστηκε η Smith-Mundt Act του 1948 η οποία αναφερόταν στην τεχνική της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας στις ΗΠΑ, υπάρχουν άραγε αξιόπιστες αμερικανικές πηγές ειδήσεων; Ούτε οι «The New York Times». zougla.gr


Σύντομα θα δούμε αναφλέξεις και σε “ήσυχες” περιοχές εκτός Συρίας και Ουκρανίας περιφερειακά αλλά πιθανόν και εντός της Ρωσίας καθώς το ΝΑΤΟ στοχεύει με πολλούς μικρούς πολέμους να εξασθενήσει την Ρωσία. Η νέα σχέση της Ρωσίας με τη Τουρκία σίγουρα περνάει μέσα από τη Γερμανία και ειδικά από την εξασφάλιση των ενεργειακών της αποθεμάτων αλλά και των αγωγών της Ρωσίας, που την τροφοδοτούν από Ουκρανία και από βορρά. Όλοι οι αγωγοί θα βρεθούν σε κίνδυνο διαδοχικά ή ταυτόχρονα μέχρι η Κίνα και η Ρωσία να υποχωρήσουν απέναντι στις ΗΠΑ. Ο χρόνος μέχρι της Αμερικανικές εκλογές θα είναι πολύ κρίσιμος για τη Ρωσία και τη Κίνα.
Η δημιουργία του κράτους του Κουρδιστάν απαιτεί αιτία πολέμου ή πολέμων με άλλους στόχους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το Κουρδιστάν φαίνεται να επιθυμείται να δημιουργηθεί από τις ΗΠΑ με σκοπό να ελέγχουν
α) το δρόμο των πετρελαίων άρα και τις τιμές του, για να μπορούν να εξάγουν το σχιστολιθικό τους αέριο σε ανταγωνιστικές τιμές στην ΕΕ και β) το “δρόμο του μεταξιού” από την Κίνα με τη δημιουργία τραίνων που θα έρχονται από αυτή και θα περνούν μέσα από το Κουρδιστάν και τη Τουρκία με κατεύθυνση την ΕΕ. Μια δημιουργία ενός μεγάλου Κουρδιστάν δεν συμφέρει πολλές χώρες π.χ. τη Κίνα, την Ρωσία, την Σαουδική Αραβία με το Κουβέιτ αλλά και το Ιράν με το Ιράκ. Ο έλεγχος του δρόμου αποτέλεσε έναν από τους λόγους του πολέμου στη Συρία, μπορεί και τον κυριότερο. Το Ισραήλ με τη Κύπρο φαίνεται να προτιμούν τις υποθαλάσσιες λύσεις μέσω Αιγύπτου κλπ. Η λύση στη Συρία σε σχέση με τη δημιουργία του κράτους του Κουρδιστάν αναμένεται να βρεθεί κάπου στο μέσο και για το λόγο αυτό όλοι οι ενδιαφερόμενοι παίρνουν σταδιακά θέσεις ελέγχοντας περιοχές της Συρίας και του Ιράκ. Ένα μικρότερο Κουρδιστάν είναι μελλοντικά επικίνδυνο μόνο για τη Τουρκία και χωρίς ενδιαφέρον για τους υπόλοιπους παίχτες πλην της Ρωσίας και της Κίνας, που θα επιθυμούσαν μια ακέραια Συρία. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που τις έφερε κοντύτερα. Σύντομα θα δούμε γραπτές συμφωνίες με όλους πλην των Αμερικανών. Οι ΗΠΑ έχουν διανοητικό πρόβλημα στα κέντρα αποφάσεων τους. Δεν είναι μόνο η Ε.Ε που πάσχει από μυαλά,διότι

η Ρωσία, με τη σύμμαχό της Αίγυπτο, ελέγχει τη Διώρυγα τού Σουέζ. Με το Ιράν και την Υεμένη ελέγχει τα Στενά τού Ορμούζ και τα Στενά τού Άντεν.

Η Γερμανία φοβούμενη απρόβλεπτες δραματικές εξελίξεις, αφού γνωρίζει πλέον ότι έχει μπει στο στόχαστρο των Η.Π.Α λόγω της ανεξέλεγκτης δύναμης που διεκδικεί και προσπαθεί να αποκτήσει παρά την θέληση των , λαμβάνει μέτρα όπως η συλλογή από τους πολίτες νερού, τροφίμων, και ό,τι άλλο χρειάζονται για επάρκεια 10 ημερών, και επαναφέρει το νόμο της γενικής επιστράτευσης που είχε καταργηθεί το 2011.
Έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών, με τίτλο «Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας», αναφέρει ότι  η γερμανική κυβέρνηση θα επιβάλλει γενική επιστράτευση αν χρειαστεί η χώρα να υπερασπιστεί τα…. εξωτερικά σύνορα του ΝΑΤΟ. Δείχνει πλέον ότι το Βερολίνο φοβάται πλέον ένα μίνι πόλεμο στα ανατολικά σύνορα της Γερμανίας, ίσως με την Ρωσία.
Σύμφωνα με το γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το σχέδιο της γενικής επιστράτευσης δεν εντοπίζεται εύκολα αλλά είναι “κρυμμένο” σε υποπαράγραφο με τίτλο «Πολιτική υποστήριξη των ενόπλων δυνάμεων».
Το συγκεκριμένο έγγραφο του γερμανικού υπουργείο Εσωτερικών αναφέρεται στις υποχρεώσεις των πολιτών και των οργανώσεων να βοηθήσουν τις ένοπλες δυνάμεις σε επίπεδο προσωπικού αλλά και της δημιουργίας υποδομών.
Επίσης, το έγγραφο αναφέρει ότι μπορεί να ζητηθεί από τους πολίτες να συνεισφέρουν στην παροχή γευμάτων προς τους στρατιώτες, ενώ, εξετάζει και άλλες προτάσεις που μοιάζουν με μέτρα εν καιρώ πολέμου.
Σε περιόδους κρίσης, αναφέρει το προσχέδιο, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση μπορεί να εξασφαλίσει «διατροφική ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης» επιβάλλοντας «φορολογικές υποχρεώσεις σχετικά με την καλλιέργεια, τη μεταποίηση, τη διανομή και την πώληση των προϊόντων διατροφής».
Που βρίσκετε ο Τσίπρας σε όλα αυτά; Περιμένει εντολές από το …Τέξας. Ως δείγμα καλής θελήσεως προς αυτούς, είναι ότι βρήκε την μνήμη του για το Γερμανικό χρέος και η δήθεν συμμαχία του νότου . Με ποιους όμως; Mε τον Ρεντσι που γλύφει την γερμανίδα ελπίζοντας να πάρει την θέση των Άγγλων, και με το τσιράκι της Μέρκελε ( μην το μπερδέψετε με το …Μέγκελε) τον Ολαντ;

Είπαμε .Όταν προσπαθείς να πατήσεις σε δυο βάρκες, ανοίγουν τα σκέλια σου, με …απρόβλεπτες συνέπειες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...