Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Ανατίναξαν το σπίτι συνιδιοκτήτη του NAMMOSΙσχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ στην είσοδο της κατοικία του επιχειρηματία Κωνσταντή Κουσαθανά, ενός εκ των τριών συνιδιοκτητών του διάσημου κλαμπ της Μυκόνου Nammos . Άγνωστοι πέταξαν μασούρια δυναμίτιδας προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές, και μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής. Ο επιχειρηματίας δεν βρισκόταν στο σπίτι του την ώρα της επίθεσης.  Οι άγνωστοι προς το παρόν δράστες έφτασαν έξω από το σπίτι του «στόχου» τους και πέταξαν μασούρια δυναμίτιδας, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στην μάντρα της μονοκατοικίας και στην πόρτα εισόδου. Επιτόπου βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών η κίνηση αυτή των δραστών είναι πιθανότατα ένα μήνυμα προς τον επιχειρηματία.
O συγκεκριμένος είναι μέλος της τριάδας των ιδιοκτητών του NAMMO'S και μάλιστα ο πιο ισχυρός οικονομικά, ο οποίος είχε στηρίξει το μαγαζί σε δύσκολες εποχές και μάλιστα είχε προτείνει να αγοράσει ένα επιπλέον ποσοστό από τον Ζαννή Φρατζέσκο και τον Αιγύπτιο Σάμι Ιμπραήμ όταν έπεσε "βαρύς ο πέλεκυς" της εφορίας λόγω φοροδιαφυγής, αλλά αυτοί προτίμησαν να πουλήσουν ένα μέρος του ποσοστού τους στον εφοπλιστή και υποψήφιο καναλάρχη Ε. Μαρινάκη.
 

Το μεγάλο καμάκι του «Nammos»
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...