Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

Ο δολοφόνος, που …δεν ήταν στον τόπο του εγκλήματος;Λίγο μετά τις 12.15 το μεσημέρι, ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για κακούργημα στον Θρασύβουλο Λυκουρέζο, «χειριστή» του ταχύπλοου, ο οποίος θα κρατηθεί στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.
Ο 77χρονος ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Η απολογία στην Ε' ανακρίτρια θα γίνει την Παρασκευή 19 Αυγούστου, στις 13.00 το μεσημέρι.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο συλληφθείς, ο οποίος νοσηλεύτηκε πρόσφατα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Σημειώνεται, ότι ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος είναι ξάδελφος του γνωστού δικηγόρου.
Σε δηλώσεις του έξω από τα δικαστήρια Πειραιά το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος έχει αναλάβει την υπερασπιστική γραμμή του 77χρονου, τόνισε ότι «η αμέλεια δεν οφείλεται στον χειριστή του σκάφους».

Παράλληλα, είπε ότι ο πελάτης του βαρύνεται με τέσσερις κατηγορίες (δύο πλημμελήματα και δύο κακουργήματα). Ο κ. Λυκουρέζος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα υγείας με τον 77χρονο, επισημαίνοντας ότι «κατέχει νόμιμη άδεια χειρισμού».
Υπάρχουν όμως σοβαρά ερωτήματα με το κατά πόσο ήταν σε θέση να χειριστεί το ταχύπλοο σκάφος.
Ο δήθεν χειριστής του ταχύπλοου που είχε νοσηλευτεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας για προβλήματα στα κάτω άκρα (θρομβώσεις), παίρνοντας μάλιστα εξιτήριο την περασμένη Τετάρτη,  συνελήφθη λίγο μετά το ναυτικό δυστύχημα σε συγγενικό του σπίτι στην Αίγινα. Στο σκάφος βρίσκονταν άλλα τρία άτομα (ένας άνδρας και δύο γυναίκες), τα οποία από την πρώτη στιγμή προσήχθησαν στο Λιμεναρχείο προκειμένου να καταθέσουν για την τραγωδία.

Η Ζούγκλα μέχρι τις 16.00 χθες είχε μαρτυρίες ότι ο δολοφόνος οδηγός είναι ο 25χρονος γιός του κωλόγερου με έναν άλλον και δυο γυναίκες. . Αργότερα αφαίρεσαν το κομμάτι αυτό μάλλον κατόπιν υπόγειων ενεργειών ,και προφανώς έβγαλαν μπροστά τον κωλόγερο για να πέσει στα μαλακά και δεν θα του καταστρέψει και την ζωή. Αυτό εξηγεί και την φυγή τους, από τον τόπο του ειδεχθούς εγκλήματος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...