Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Αποφυλακίστηκε ο «βαρυποινίτης» Βασίλης Στεφανάκος .Όλα για κάποιο λόγο γίνονται.Τίποτα δεν πάει χαμένο. Κάπου θα χρησιμοποιηθεί. Έφαγε τριάντα πέντε χρόνια, βγήκε σε… οκτώ. Γιασου ρε μπαγάσα Παρασκευόπουλε με τα ωραία σου. Οι μαφίες πρέπει να συνεργάζονται.

Άνοιξε η πόρτα του Κορυδαλλού για έναν από τους πιο γνωστούς κρατούμενους των φυλακών, τον Βασίλη Στεφανάκο, έπειτα από οκτώ χρόνια κράτησης. Ο Βασίλης Στεφανάκος αποφυλακίστηκε την περασμένη εβδομάδα κάνοντας χρήση του επαίσχυντου «νόμου Παρασκευόπουλου» για την δήθεν αποσυμφόρηση των φυλακών (4322), ο οποίος προβλέπει υπό προϋποθέσεις αποφυλάκιση κρατουμένων.
Στον Βασίλη Στεφανάκο έχει αποδοθεί, μεταξύ άλλων, αρχηγικός ρόλος στις δραστηριότητες ελληνικής μαφίας, αλλά και «σχέσεις συνεργασίας» με μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.
Ο Βασίλης Στεφανάκος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 21 ετών και τριών μηνών για ηθική αυτουργία σε δολοφονία που διέπραξε τον Αύγουστο του 2006 ο Αλκέτ Ριζάι, αλλά και για την απόδραση Ριζάι και Παλαιοκώστα από τον Κορυδαλλό. 
Επιπλέον, του είχε επιβληθεί, τον Δεκέμβριο του 2006, κάθειρξη 14,5 ετών για εμπλοκή σε υποθέσεις προστασίας και λαθρεμπόριο.

Δηλαδή σε όποιο σκατόλακο να ψάξεις, μέσα ήταν το …λουλούδι..

Είκοσι αστυνομικοί κάλυπταν τον Βασίλη Στεφανάκο

 

Στεφανάκος (Συνδικάτο Εγκλήματος): Εγώ, ο φίλος μου ο Χριστοδουλος Ξηρός και οι Πυρήνες...

 

Oι χρυσές μπίζνες του σκληρού της νύχτας!

 

Οι «νονοί» της νύχτας αποκαλύπτονται...

 

Δικογραφία φωτιά για το κύκλωμα Στεφανάκου - ΒλαστούΔεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...