Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Μουζάλας: Αγνοούνται 300.000 εν δυνάμει τζιχαντιστές στην Ελλάδα.



Σε μια δήλωση σοκ προέβη μιλώντας στη Βουλή ο αναπληρωτής Υπουργός, Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας. Ειδικότερα, υπογράμμισε ότι περί τους 300.000 λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην χώρα μας είναι «φαντάσματα».
Δεν υπάρχουν δηλαδή σε κανένα σύστημα, δεν είναι πουθενά εγγεγραμμένοι.
Τα όσα δήλωσε αποτελούν ομολογία τεράστιας αποτυχίας, αλλά και αποκάλυψη της μέχρι σήμερα κυβερνητικής συγκάλυψης στο θέμα των λαθρομεταναστών, οι οποίοι αρχικά ήταν πρόσφυγες, στη συνέχεια έγιναν ταλαιπωρημένοι μετανάστες και τελικά ομολογήθηκε πως περισσότεροι από 80% δεν είναι πρόσφυγες, αλλά "κάτι άλλο".

Η σημερινή κυβέρνηση επιχείρησε να "πείσει" -παραπλανώντας τους Έλληνες πολίτες- πως οι "πρόσφυγες" κυμαίνονταν μεταξύ 50 και 60 χιλιάδων, οι οποίοι διέμεναν -ελεγχόμενοι!- σε ανοικτά κέντρα κράτησης, όπου τους δίδονταν η απαραίτητη ανθρωπιστική βοήθεια.

 Όμως  ο αρμόδιος υπουργός ομολόγησε πως οι καταμετρημένοι "πρόσφυγες" είναι 300.000(!!!), ενώ άλλες 300.000 υπάρχουν και κυκλοφορούν στην Ελλάδα, χωρίς οι κρατικές αρχές να γνωρίζουν που βρίσκονται. Δηλαδή, χωρίς να γνωρίζουν οι αρχές ασφαλείας ποιός τους σιτίζει, ποιός τους περιθάλπει, ποιός τους... ελέγχει! Και όλα αυτά, όταν η κυβέρνηση γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως εκτός από τις διάφορες οργανώσεις επαγγελματιών ανθρωπιστών (βλ. ΜΚΟ), στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται διάφορες μυστικές υπηρεσίες έως παρακρατικές και τρομοκρατικές οργανώσεις που λειτουργούν με δικό τους προγραμματισμό και "μοτίβο".

Επί της ουσίας, ομολόγησε πως στην Ελλάδα υπάρχουν τουλάχιστον (το λιγότερο) 300.000 λαθρομετανάστες που κινούνται ανεξέλεγκτα και μπορούν να δημιουργήσουν οποιαδήποτε κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας, εκθέτοντας σε μέγιστο κίνδυνο την ασφάλεια και τις ζωές των Ελλήνων πολιτών, καταλύοντας την εσωτερική ασφάλεια και κινούμενοι ενάντια και εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...