Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Σαν πολύ «ευγένεια» δεν παίζει ;



Τι σκατά πόλεμος είναι αυτός που αποφασίζεις να κάνεις  εκεχειρία για να απομακρυνθούν οι σφαγείς από το πεδίο της μάχης, και να πάνε να κατασφάζουν αλλού ; Κάποιοι …δουλεύουν …κάποιους. Κατά τα λοιπά έχει μαζευτεί όλος ο στόλος του …πλανήτη στην ανατολική Μεσόγειο. Μάλλον κάτι παίζει με τους Εβραίους .

 Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα ότι ο συριακός στρατός διέκοψε τις στρατιωτικές του επιχειρήσεις στο ανατολικό Χαλέπι καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μια τεράστια προσπάθεια για την απομάκρυνση άμαχου πληθυσμού από την πόλη.
Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας μιλώντας στο περιθώριο του συμβουλίου υπουργών του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) που διεξάγεται στο Αμβούργο, τόνισε πως ρώσοι και αμερικανοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες θα συναντηθούν στην Γενεύη το Σάββατο για να συζητήσουν τους τρόπους για την απομάκρυνση όλων των μαχητών και των αμάχων κατοίκων που επιθυμούν να φύγουν από το ανατολικό Χαλέπι.
Ο Λευκός Οίκος με ανακοίνωση του τόνισε πως οι ΗΠΑ «θα περιμένουν να δουν» κατά πόσον η Ρωσία θα τηρήσει αυτή την παύση στρατιωτικών επιχειρήσεων.
«Η προσέγγιση μας από την αρχή είναι ότι ακούμε προσεκτικά τις δηλώσεις των Ρώσων, αλλά ελέγχουμε εξονυχιστικά τις ενέργειες τους», τόνισε ο εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Τζος Ερνεστ κατά την καθημερινή συνέντευξη Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...