Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Ραντεβού στα γουναράδικα Καμμένε.Οι πρόσφατες δηλώσεις και προτάσεις του ψεκασμένου υπουργού Εθνικής Άμυνας είναι εθνικά υποτιμητικές και στρατηγικά επικίνδυνες. Ποτέ δεν είναι αργά για τη διακοπή της ανίερης συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ-ψεκασμένης Ακροδεξιάς, ποτέ δεν είναι κακή ιδέα να μπαίνει το εθνικό συμφέρον πάνω από στενόμυαλους μικροπολιτικούς υπολογισμούς. Η Ελλάδα ανήκει στη Δύση και οφείλει να ασκεί εξωτερική πολιτική δυτικού τύπου ως προς τους ανατολικούς γείτονες της. Η Ελλάδα είναι πολιτικά και ιστορικά προορισμένη να μην μπαίνει στον πειρασμό ενός ανατολίτικα εθνικιστικού ανταγωνισμού με τους διάφορους τυχοδιώκτες ηγέτες των χωρών των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου.
Μην τσιμπάτε λοιπόν στην πολεμοκαπηλία του ψεκασμένου που νομίζει ότι με αυτόν τον τρόπο θα διασωθεί. Πολιτικός σαλτιμπάγκος του κερατά είναι. 
3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η μαλακια το ανηκουμε εις τη Δυση, σε ποια Δυση ανηκουμε βρε αρχιδομαλακες;
Η Δυση ανηκει στην ΕΛΛΑΔΑ! EUROPE EUROPEAN! Aπο που προερχεται η ονομασια; ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΑΤΡΑΧΟΠΟΔΑΡΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα δεν ανήκει πουθενά .Είναι μια κατηγορία μόνη της για αυτό της την πέφτουν και όλοι. Πάντως όπως λένε θα κάνουμε στρατηγική συμμαχία με τους…egypt και θα σωθούμε. Τέτοιοι …Egypt που είμαστε τέτοιοι μας αξίζουν.

Ixnos είπε...

Εσένα μπορεί να σου αρέσει να ανήκεις στην Καμπότζη η την Ινδία δικαίωμα σου. Εμείς θεωρούμε ότι δεν ανήκουμε στην ανατολή.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...