Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Φώφη μας, οι έντιμοι δεν κάνουν αγωγή, αλλά μήνυση.Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας Documento (ιδιοκτησίας Βαξεβάνη-Καλογρίτσα) το οποίο εμπλέκει σε φοροδιαφυγή και "ξέπλυμα μαύρου χρήματος" με σχετική αναφορά στην λίστα Μπόργιανς, τρεις πολιτικούς από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και ειδικότερα τους Φ. Γεννηματά, Γ. Παπανδρέου και Θ. Πάγκαλο.
 Σύμφωνα με την φημολογία και την πληροφόρηση που υπάρχει "38 εκατ. ευρώ της λίστας Μπόργιανς αναζητούν ιδιοκτήτη" και αυτός είναι ένας από τους νυν πολιτικούς αρχηγούς...
Το  Πρωτοσέλιδο δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι τα ονόματα «Παπανδρέου», «Παγκάλου» και «Γεννηματάς», με λατινικούς χαρακτήρες, είναι τρία από τα 475 που αποτελούν το δεύτερο αρχείο της λίστας Μπόγιαρνς !!!
Ο εισαγγελείς διερευνούν αν τα ονόματα έχουν σχέση με τις γνωστές πολιτικές οικογένειες. «Εγώ και η οικογένεια μου δεν έχουμε καμία σχέση με δήθεν λογαριασμούς και λίστες και δεν έχω να κρύψω τίποτα», δηλώνει η πρόεδρος του ΠΑΣOΚ η οποία «καταθέτει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση» στο «Documento».
Από την πλευρά του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου το όνομα του οποίου εμπλέκεται στο δημοσίευμα προαναγγέλλει και αυτός προσφυγή στη δικαιοσύνη. Σε ανακοίνωσή του, το ΚΙΔΗΣΟ (κόμμα του οποίου ηγείται ο  Παπανδρέου) κάνει λόγο για «στημένη επιχείρηση σπίλωσης πολιτικών, που παραπέμπει σε πρακτικές φασιστικών και ολοκληρωτικών καθεστώτων, και η οποία εκτυλίσσεται μέσω δήθεν "αποκαλύψεων"» και υπογραμμίζει ότι ο κ. Παπανδρέου «δεν έχει καμία κατάθεση σε οποιονδήποτε λογαριασμό που δεν έχει δηλωθεί, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Οτιδήποτε άλλο, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια.
«Οι υπεύθυνοι της στημένης - και αυτής, ιστορίας, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη», σημειώνει μεταξύ άλλων, και καλεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «να μαζέψει τους κυβερνητικούς σκευωρούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...