Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Μετά από …είκοσι χρόνια επανήλθε η μνήμη του Μαρτίνη.



Ο τύπος συμμετείχε σε διαχρονικό φαγοπότι δισεκατομμυρίων, και τώρα τι μας λέει; Tρίχες. Έπρεπε να τον είχαν εκτελέσει εδώ και πολλά χρόνια. Χάθηκαν τεράστια ποσά και περιουσίες που παραχωρούσαν οι ηλίθιοι στον ….Ερυθρό σταυρό.  
Ευθύνες υπουργών της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καλείται να εντοπίσει η Βουλή, μετά τη διαβίβαση της δικογραφίας που σχηματίστηκε από την Εισαγγελία Διαφθοράς, με αφορμή καταγγελίες του πρώην προέδρου του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», Ανδρέα Μαρτίνη, για ενορχηστρωμένες πολιτικοεπιχειρηματικές ενέργειες που οδήγησαν στην εκχώρηση του ιδρύματος έναντι ευτελούς τιμήματος.

Ο Ανδρέας Μαρτίνης, προσωρινά κρατούμενος για οικονομικές ατασθαλίες σε βάρος του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», σε κατάθεση που έδωσε τον περασμένο Νοέμβριο στην εισαγγελέα των φυλακών Κορυδαλλού, η οποία κινητοποίησε την Εισαγγελία Διαφθοράς, υποστήριξε ότι οι πρώην υπουργοί της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, Άδωνις Γεωργιάδης, Κωνσταντίνος Χατζηδάκης, Παναγιώτης Μηταράκης, Ανδρέας Λυκουρέντζος και Μαυρουδής Βορίδης συνέδραμαν στην εκχώρηση του νοσοκομείου «έναντι πινακίου φακής», μέσω εκπλειστηριασμού το 2014, σε εταιρεία που, κατά τον καταγγέλλοντα, ανήκει στον Όμιλο Πειραιώς. Ο κ. Μαρτίνης επιρρίπτει ευθύνες γι' αυτήν τη διαδικασία, τόσο στον μέχρι πρότινος επικεφαλής του Ομίλου Πειραιώς, όσο και στον εκλιπόντα επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλο.
Στη δικογραφία, την οποία διαβίβασε στη Βουλή σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, ο καταγγέλλων, πρώην επικεφαλής του νοσοκομείου, φαίνεται να αποδίδει ευθύνες στους υπουργούς που κατονομάζει ότι λειτούργησαν προς την κατεύθυνση της εκχώρησης του «Ερρίκος Ντυνάν», ζημιώνοντας, κατά την άποψή του, το Δημόσιο.
Η δικογραφία σχηματίστηκε με εντολή της εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Ράικου, που έχει υποβάλει παραίτηση από τη θέση της, στον εισαγγελέα Αντώνη Ελευθεριάνο, προκειμένου να ερευνηθούν οι καταγγελίες του κ. Μαρτίνη.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Αντρεαs Μαρτινηs("Ερρικοs Ντυναν"):Τον προσκυνησαν"και...Προεδροι τηs Δημοκρατιαs!
newsnowgr.com/article/237965/
Ποιοs πολιτικοs αρχηγοs πηρε απο το...
pesotithesgr.blogspot.com/2012/11/10-14.html
Κουιζ:ποιον εχεσε το περιστερι;καμπουρηs με 3 offshore και νυν πωλητηs κολλαγονων.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...