Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Παλουκώστε τον για δει τι εστί… βύσσινο.



Στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου,  δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος  ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται ότι από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο 2015, ενήργησε ασελγή πράξη σε πρόσωπο που είχε συμπληρώσει τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη.
Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο της αστυνομίας :"Πρόκειται για τον ΚΡΑΣΣΑ Μιχαήλ του Δημητρίου, κάτοικο Ηρακλείου, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού που δε συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.
Η υπόθεση είχε έρθει στο φως στα τέλη του Φεβρουαρίου με τις αποκαλύψεις τότε για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός 12χρονου κοριτσιού στο Ηράκλειο με πρωταγωνιστή τεχνικό ορθοπεδικών συσκευών να προκαλουν σοκ και ανατριχίλα.
Σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων το περιστατικό εκτυλίχθηκε τους προηγούμενους μήνες, ενώ ο φερόμενος ως δράστης παρακολουθούσε τη 12χρονη μαθήτρια για την αντιμετώπιση θωρακικής σκολίωσης με την τοποθέτηση κηδεμόνα.
Για τη διόρθωση του προβλήματος ο κατηγορούμενος συνέστησε στη μητέρα του παιδιού να υποβληθεί σε ηλεκτροθεραπεία περιγράφοντας της έναν άκρως ανορθόδοξο τρόπο για την εφαρμογή της, χωρίς να προκαλέσει υποψίες.
Η συνήγορος της οικογένειας επιβεβαίωσε πλήρως τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας για τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν μέσα στο εξεταστήριο, και ενώ η μητέρα του παιδιού βρισκόταν στον προθάλαμο.
Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στο παραπεμπτικό βούλευμα ο κατηγορούμενος τοποθέτησε το κοριτσάκι σε μια ορισμένη στάση σε καρέκλα. Αφού της ζήτησε να βγάλει σχεδόν όλα τα ρούχα της, κάλυψε τα μάτια της με ύφασμα, ενώ όπως είχε ενημερώσει τη μητέρα θα τοποθετούσε στο στόμα της ένα φουσκωμένο χειρουργικό γάντι για την ρύθμιση της αναπνοής, στη διάρκεια της θεραπείας.
Το τι πραγματικά ακολούθησε, όμως, εξομολογήθηκε η 12χρονη αργότερα στη μεγαλύτερη αδελφή της και στη συνέχεια τη μητέρα της που άκουσε με φρίκη το κοριτσάκι να εξιστορεί πως αντιλήφθηκε τις ασελγείς πράξεις σε βάρος της..
neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...