Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Ανέβα ρε κότα εάν τολμάς.



Ερώτηση προς …ψεΚαμμενο.

Τις τελευταίες εβδομάδες βλέπουμε μία απί­στευτη προκλητικότητα από τους Τούρκους. Μό­νο που δεν ανέβηκαν στα Ίμια. Εμείς μπορούμε;

«Βεβαίως και μπορούμε να ανέβουμε».

 Μπορούμε να βάλουμε σημαία ελληνική;

«Μπορούμε να ανέβουμε και να ασκήσουμε τη δική μας κυριαρχία. Το να πάμε να κάνουμε όμως κινήσεις, όπως κάνει η Τουρκία προκειμένου να ικανοποιήσει το εσωτερικό της, δεν βοηθά σε τίποτα. Εμείς προασπιζόμαστε το εθνικό έδαφος, όπως οφείλουμε να το υπερασπιστούμε βάσει των εθνικών σχεδιασμών, επιθυμού­με την ειρήνη στην περιοχή, αλλά στέλνουμε και ένα σαφέστατο μήνυμα και προς τους αμφισβητούντες την πατρίδα μας, την Τουρκία, αλλά και προς τους συμμά­χους μας, ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να παρα­χωρήσουμε ούτε χιλιοστό από την εθνική μας κυριαρ­χία.

Πρόσεξε καλά τι παιχνίδι παίζεις, γιατί θα σου βγάλουν τα αυτιά οι έλληνες επενδυτές στην Τουρκία. Παίζονται πολλά δισεκατομμύρια, και είσαι πολύ μικρός για να τα βάλεις μαζί τους.
Μπορεί να λες όσες μπούρδες θέλεις για εσωτερική κατανάλωση μόνο μην διανοηθείς να κάνεις το παραμικρό.
Εάν θέλεις να το παίξεις πατριώτης ρε καθίκι ,στείλε την ΜΟΜΑ να φτιάξει λίγο τα σπίτια των ηρώων της επανάστασης. Δεν είναι μόνο για να κάνει έργα στην εκλογική περιφέρεια σου.

 
…..Για να την καταστρέψουμε.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άντε μην με νευριάσετε και πάω βόλτα στα Ίμια να προκάνω τον Καμμένο .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...