Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Επειδή εμείς Κούλη δεν ξεχνάμε.





Η Μαρία Σπυράκη, είπε ότι ανάμεσα στις εκλογές Μαΐου - Ιουνίου του 2012 το τραπεζικό σύστημα της χώρας κατέρρευσε και ότι η κυβέρνηση έστελνε στρατιωτικό αεροπλάνο στην Ιταλία για να φέρει μετρητά προκειμένου να μην αποκαλυφθεί το bank run, επικαλούμενη δήθεν πατριωτικούς λόγους.

Η ίδια λέει ότι το γνώριζε αυτό όπως και όλοι οι δημοσιογράφοι του MEGA αλλά το απέκρυψαν γιατί αν η είδηση γινόταν γνωστή στον κόσμο η χρεοκοπία θα ήταν δεδομένη. Η συγκλονιστική αυτή δήλωση της ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας προσομοιάζει με την άλλη μεγαλειώδη στιγμή της δημοσιογραφίας του Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος στο βιβλίο του έγραφε ότι στην αρχή της κρίσης γνώριζε ότι το πρόγραμμα σωτηρίας της χώρας δεν βγαίνει αλλά έλεγε ψέματα στον κόσμο για να αποφευχθεί η οριστική κατάρρευση της οικονομίας.
Η επιβράβευση της απόκρυψης ήρθε με την τοποθέτηση της στην ευρωβουλή.

Σας ερωτώ, υπό συνθήκες κανονικού δημοκρατικού κράτους, ποιός θα τιμούσε ξανά εκλογικά τη ΝΔ της Σπυράκη και του Καραμανλή που χρεοκόπησε τη χώρα;

Αυτή τη κυρία ο Κούλης έκανε εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ! Αναξιοκρατία προς τα πάνω. Στη κορυφή το άχρηστο και πιο ψηλά από όλους ο πιο άχρηστος. Όλα ταιριάζουν.

Για εμάς το θέμα είναι… πόσα τσέπωσε από τους τραπεζίτες για να πνίξει το θέμα. Μήπως καλό θα ήταν να ανοίξουν οι λογαριασμοί της;  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ Σ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ........
ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΘΑΥΜΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...