Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Να τους υποδέχεται και στα τέσσερα;



Γιατί γελάτε ρε.

Νέα διάταξη υποχρεώνει τον δανειολήπτη που βγαίνει το σπίτι του στον πλειστηριασμό να το ανοίγει σε συγκεκριμένες ώρες για να το δει αυτός που ενδιαφέρεται..... Οι ώρες και η διεύθυνση αναρτώνται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα...

Τροποποίηση άρθρου 996 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας: "Μέσα στην ίδια προθεσμία του εδάφιο α' της παραγράφου 4 ο δικαστικός επιμελητής καταθέτει στον υπάλληλο του πλειστηριασμού έγγραφο σημείωμα στο οποίο καθορίζονται ημέρες και ώρες επίσκεψης από υποψήφιους πλειοδότες του ακινήτου που κατασχέθηκε, το αργότερο επτά (7) ημέρες πριν από την ημέρα του πλειστηριασμού. Η επίσκεψη πραγματοποιείται με τη συνοδεία του...δικαστικού επιμελητή.

Το σημείωμα συμπεριλαμβάνεται στην έκθεση που συντάσσει ο υπάλληλος του πλειστηριασμού και το περιεχόμενό του δημοσιεύεται μέσα στην προθεσμία της παραγράφου 4 στην ανωτέρω ιστοσελίδα."
Δεν φτάνει ρε ξεφτίλες που παίρνετε τα σπίτια του κοσμάκη, τον υποβάλετε και στον απόλυτο εξευτελισμό να είναι υποχρεωμένος να ανοίγει το σπίτι του στα κοράκια που θα... διαγωνιστούν για να του το πάρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...