Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Το σατανικό ζευγάρι των Βουλγάρων σκότωσε τον γιατρό για να του αρπάξει την περιουσία



Ένα... προμελετημένο έγκλημα πάθους φαίνεται να κρύβεται πίσω από την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του 62χρονου καρδιολόγου, Χριστόδουλου Καλαντζάκη, το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Πιλαλήματα Σητείας με δράστη  37χρονο βούλγαρο που ομολόγησε τη πράξη του και ο οποίος είχε συνάψει μακροχρόνια ερωτική σχέση με την 38χρονη,επίσης Βουλγάρα, σύζυγο του θύματος, η οποία συνελήφθη και κατηγορείται ως άμεση συνεργός της ανθρωποκτονίας. Το «δώρο» που επιφύλασσε ανήμερα των γενεθλίων του, η σύζυγος του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, ήταν ο θάνατος. Όχι από το ίδιο της το χέρι αλλά από εκείνο του εραστή της, που είχε στήσει ενέδρα στον άτυχο γιατρό εκτελώντας τον με κυνηγετική καραμπίνα.
Και ενώ οι δύο θα βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης, νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως που ξετυλίγουν το κουβάρι του συγκεκριμένου εγκλήματος.
Η Βουλγάρα φέρεται ότι ομολόγησε εμμέσως τη συνενοχή της καθώς γνώριζε για το σχέδιο του «φίλου» της να εκτελέσει τον άντρα της ενώ για τα κίνητρα της δολοφονικής ενέδρας επικαλούνται και οι δύο καβγάδες και προστριβές που είχε ο 62χρονος καρδιολόγος με τη 38χρονη σύζυγος του. Ο 37χρονος είναι εν ενεργεία αστυνομικός της Βουλγαρικής αστυνομίας και ο άνθρωπος γνώριζε από όπλα, γεγονός που φάνηκε σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες από τις βολές που έκανε προς το αυτοκίνητο του καρδιολόγου.
Είχε σχεδιάσει με ακρίβεια, σύμφωνα με πληροφορίες τη δολοφονία έτσι ώστε να είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα να σκοτώσει το θύμα. Ο δράστης, χωρισμένος με ένα παιδί, διατηρούσε αρκετά χρόνια ερωτική σχέση με την επίσης βουλγαρικής καταγωγής σύζυγο του άτυχου καρδιολόγου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ταξίδεψε στην Κρήτη με μοναδικό σκοπό να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσης του καρδιολόγου, ώστε στη συνέχεια μαζί με την ερωμένη του να ζήσουν μαζί απολαμβάνοντας και την περιουσία του 62χρονου Χριστόδουλου Καλαντζάκη.

Ο καρδιολόγος είχε υποψιαστεί την σχέση της συζύγου του με τον συμπατριώτη της, που ταξίδευε συχνά στην Κρήτη και φαίνεται ότι είχε αρχίσει να αμφιβάλλει ακόμη και για το αν ήταν εκείνος ο πατέρας του 3χρονου γιου τους ή ο 37χρονος αστυνομικός!
Οι καυγάδες στο ζευγάρι έδιναν κι έπαιρναν και η Βουλγάρα φαίνεται ότι φοβήθηκε μήπως την χώριζε, αν ζητούσε να γίνει τεστ DNA στο παιδί και αποδεικνυόταν ότι ήταν του παράνομου εραστή της. Έτσι, θα έχανε οριστικά τη μεγάλη περιουσία του Χριστόδουλου Καλαντζάκη!



Αναφορικά με τον 37χρονο Βούλγαρο εντοπίστηκε  το Σάββατο να οδηγεί επί της Επαρχιακής Οδού Σητείας – Ιεράπετρας.  Στις έρευνες στο αυτοκίνητο και στην κατοχή του βρέθηκαν  και κατασχέθηκαν περίστροφο, 6 φυσίγγια, 2 μαχαίρια, κινητό τηλέφωνο καθώς και 770 ευρώ και 77 λέβα.

Το έγκλημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Πιλαλήματα Σητείας και αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικές Αρχές της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, ότι άγνωστο άτομο πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, σε βάρος οδηγού αυτοκινήτου, το οποίο βρισκόταν στο 26ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Σητείας - Ιεράπετρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...