Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Ακόμη να σφαλιαρώσετε έστω την Δήμαρχο Μάνδρας;



Για τις σημερινές δολοφονίες υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί. Μεγαλοεργολάβοι, καταπατητές , άχρηστα υποκείμενα που χτίζουν πάνω στα ρέματα με την ανοχή  του κράτους και διεφθαρμένων τοπικών αρχόντων, δασικοί, και αλλά φρούτα που συμπληρώνουν το παζλ.

Η φύση είχε προειδοποιήσει για τη σημερινή τραγωδία στη Μάνδρα Αττικής, υπογράμμισε ο ομότιμος καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρης Παπανικολάου καταγγέλλοντας ότι ο δήμος είχε μπαζώσει το ρέμα για να γίνει αμαξοστάσιο. Ειδικότερα τόνισε ότι το ρέμα που κατεβαίνει από το όρος Πατέρα, παράλληλα με την παλαιά εθνική, έχει μπαζωθεί από τον δήμο Μάνδρας και έχει χτιστεί χώρος στάθμευσης για τα οχήματα του δήμου. Έχει διακοπεί, λοιπόν, για 500 μέτρα η κοίτη του ρέματος. Ήταν βέβαιο, λοιπόν, ότι κάποια στιγμή σε περίπτωση σφοδρής καταιγίδας δεν θα έμενε τίποτα όρθιο.
Ο κ. Παπανικολάου σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ ήταν αποκαλυπτικός σε σχέση με τις ανθρώπινες παρεμβάσεις που έχουν γίνει στις πληγείσες περιοχές. «Το τραγικό ήταν ότι ένα μεγάλο κομμάτι του μπαζώματος και του κλεισίματος, στο πιο στενό σημείο, ήταν μερικά στρέμματα που έφτιαξε ο δήμος χώρο αμαξοστασίου και επισκευών, παραδίπλα ήταν ένα σούπερ μάρκετ, που είχαν κλείσει ακριβώς όλη τη δίοδο του νερού. Όποιος περάσει αυτό δρόμο και φύγει από τη Μάνδρα για να πάει βόρεια προς Αγ. Σωτήρα αν προσπαθήσει στο στενότερο σημείο μάλιστα να δει πού είναι το ρέμα που περνούν τα νερά, δεν θα δει πουθενά διέξοδο για το νερό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανικολάου. Τονίζοντας πως η φυσική διέξοδος του νερού είχε κλειστεί, συμπλήρωσε: «Το τραγικό είναι ότι το 1996 είχαμε και δύο θύματα ακριβώς στην ίδια περιοχή, ένα με δύο χιλιόμετρα βόρεια από το σημείο που είχε κλείσει η δίοδος. Ήδη, η φύση είχε προειδοποιήσει για το ότι κακώς είχαν γίνει επεμβάσεις, κακώς δεν είχε διατηρηθεί η φυσική ροή του νερού και ταυτόχρονα δεν είχε διαμορφωθεί μια τεχνητή ροή του νερού».  

Αυτό το ρέμα πλημμύρησε . Ακολουθήστε το στον χάρτη για  να δειτε τους λόγους που …εξαφανίζεται.
 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Να γιατί πνίγεται η Μάντρα!



Με 14 νεκρούς, στο Μαξίμου έκαναν σύσκεψη και… διαπίστωσαν ότι η κατάσταση είναι «πρωτοφανώς δύσκολη ...

Αυτοψία Μητσοτάκη στις πληγείσες από τις φονικές πλημμύρες περιοχές! Να προσέξει ο ΚΟΥΛΗΣ μη λερώσει τα παπούτσια των 500 ευρώ...

κι ο «Ιμπραήμ» με τους κολαούζους του στη Μάνδρα, για να σώσει την Ελλάδα. Πατριώτη, σκύψε, γιατί...

Γεννηματά: Εκφράζουμε την οδύνη μας και στεκόμαστε στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων

 

ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ: Για όλα φταίει η …κλιματική αλλαγή. – ΚΚΕ: «Εξοργίζετε τον κόσμο»!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβασα αυτο

http://www.pronews.gr/koinonia/646389_sygklonizoyn-oi-martyries-apo-thriasio-eiste-gia-anagnorisi-einai-antras-i-gynaika

και αμεσως ειπα οτι τα ειχες γραψει ωρες προτυτερα.....

Ανώνυμος είπε...

Για παρτε την ανηφορα προς αγ. σωτηρα να δειτε παραγκες και βιλιτσες μεσα στο δασος , οι πονηροβλαχοι θελουν βιλα στο ομορφοτερο δασος κοντα στην αθηνα τζαμπα. και οταν πνιγονται η καιγονται ζητανε αποζημιωση.
το ιδιο και οι εταιρειες εκει, ουτε δρομο να περασεις δεν αφηνουν , καταπατημενα ολα .
για τις ζημιες δεν τους λυπαμαι, καλα να παθουν

Ανώνυμος είπε...

να ρωτησω ρε παιδια, το πουλμαν που φαινεται στο βιντεο τι δρομολογιο κανει;;;
Συρο Τηνο Μυκονο;;;; ειναι γραμενο στο νηολογιο;;;;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...