Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

«KAMMENOΣ GATE» …συνέχειαΔιαβαθμισμένα απόρρητα έγγραφα για την υπόθεση πώλησης όπλων προς τη Σαουδική Αραβία κατέθεσε στη Βουλή ο Λοβέρδος.
  Κατέθεσε τρία έγγραφα τα οποία περιλαμβάνουν το τηλεγράφημα του πρέσβη μας στο Ριάντ από 24.8.2017 προς το ΥΠΕΘΑ και το ΥΠΕΞ, την απόφαση ΚΥΣΕΑ για να γίνει η διακρατική συμφωνία και την απόφαση επίσης του ΚΥΣΕΑ που λέει να υπογραφεί η συμφωνία.

Ο βουλευτής ζήτησε τα διαβαθμισμένα έγγραφα να φυλαχθούν με ευθύνη της Βουλής στην αίθουσα 162 της Βουλής (έχει γίνει με άλλα απόρρητα έγγραφα π.χ. λίστες φοροδιαφυγής) για να μην διαρρεύσουν, αλλά να μπορούν να τα δουν και να ενημερωθούν οι βουλευτές που επιθυμούν:
«Τα αδιαβάθμητα έγγραφα τα καταθέτω στα Πρακτικά. Τα τρία διαβαθμισμένα έγγραφα που είναι το τηλεγράφημα του πρέσβυ, την απόφαση του ΚΥΣΕΑ που λέει να γίνει διακρατική συμφωνία και την απόφαση του ΚΥΣΕΑ για να υπογραφεί η συμφωνία και έχει και τον τύπο αυτής της συμφωνίας που υπεγράφη με το ελικόπτερο στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης που δεν είναι διακρατική συμφωνία. Τα καταθέτω σε εσάς για να φυλαχθούν στην αίθουσα 162, ώστε όσοι συνάδελφοι θέλουν, αλλά να μην διαρρεύσουν τον Τύπο», είπε ο  Λοβέρδος.
Όπως είπε ο Λοβέρδος, ο Έλληνας πρέσβης έστειλε τηλεγράφημα στις 24 Αυγούστου 2017 στο ΥΠΕΞ και το ΥΠΕΘΑ, λέγοντας ότι έρχονται στην Ελλάδα «οι κανονικοί εκπρόσωποι της Σαουδικής Αραβίας κι αν δεν υπογράψουν αυτοί δεν υπάρχει αγορά. Και τους διώχνουμε!», τόνισε. «Με αποτέλεσμα η χώρα να χάσει 66 εκ. ευρώ, γιατί δεν εξυπηρετείτο ο κύριος μεσάζων».

Απευθυνόμενος προς την πλευρά του υπουργού Άμυνας, ο κ. Λοβέρδος τον κάλεσε να «πει την αλήθεια. Να πει πού τον βρήκε αυτόν τον μεσάζοντα. Να μας εξηγήσει γιατί υπεγράφη αυτή η δήθεν διακρατική συμφωνία τον Ιούνιο του 2017″.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΙΚΗ
Επειδή είναι επιτακτική η ανάγκη της νίκης ίσως να έβαζα 4-5 επιθετικούς παίκτες, ωστόσο αυτό δεν είναι σωστό. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε περισσότερα πράγματα απο το ματς με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου γιατί στα άλλα ματς είχαμε καλές στιγμές που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε.

Ανώνυμος είπε...

καλα ποσο μαλακας ειναι ο απο πανω 1.Εδω η μπουμπουκα θα δει τα εγγραφα του καταδρομεα πανουλη και αυτος γραφει μαλακιες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...